Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
3426
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NFS Underground Joystick Sorunu
C
20 yıl (253 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba,

Oyun dunyasıyla açıkçası pek aram yok ama Need for Speed Undergrund u alıp yükledim. (1 sanırım)
Oyunu klavye ile değil joystick ile oynamak istiyorum fakat bir türlü nereden ayarlayacağımı bulamadım. Controls bölümünde sadece hareketlere tuş atayabiliyorsunuz, joystick seçeneği falan yok.

Nasıl yaparım bilen var mı acaba? Şimdiden çok teşekkürler.

Not: Gerekli bir bilgi mi bilmiyorum ama bilg. Toshiba'nin öğretmen laptopu; joystick ise Kontorland'ın. USB uçlu, playstation joystickine benzeyen modeli.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
20 yıl (5177 mesaj)
Yarbay

BEN U OYUNU DİREKSİYONLA BİTİRDİM DOSTUM SEN NASIL OYNAYAMAZSIN
(BAZI YARIŞLARINI)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
20 yıl (253 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Bireysel aptallığım dolayıı ile bulamamışım.
Controls bolumunde Keyboard başlığının sağındaki solundaki oklara basrak joypad e geçiş yapılabiliyormuş.
Teşekkürler yine de...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.