Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1214
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NFC li uygun fiyatlı telefon
S
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, sadece NFC özelliği kullanılacak olan bir telefon arıyorum. HAngi modele yönelmemi önerirsiniz. Marka model önemli değil. İkinci el de alabilirim.



K
7 yıl
Yüzbaşı

Merhaba, ben de bu cins bir cihaz aradim, samsung modelleri haric fazla secenek yok. Alcatel Idol 3 5,5 modeli var, fiyati 700 civari. Daha uygun fiyat isterseniz ikinci el Samsung S4 ve S5'lere bakabilirsiniz, sahibinden ilanlarinda bolca var bu modellerden. İkinci el LG modellerinde de NFC var, LG G2 bence efsane bir cihaz, ayrica G3 ve G4 de ilanlarda uygun fiyatlara var, ama NFC kullanimi icin bence G2 yeterli, tabii Android 4.4 kitkat isinizi gorecekse.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

K
7 yıl
Yüzbaşı

Veedigim orneklerde Alcatel fiyati sifir cihazin fiyatidir, s4 ve s5 400 ve 500 liraya bulunabiliyor. LG G2 de benzer fiyatlarda olmali. Bunlar birkac yil oncesinin amiral gemisi modelleri ama zamana yenik dustuler.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler bunları biraz araştırayım




Bu mesajda bahsedilenler: @ksph
D
7 yıl
Yarbay

Bakalim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.