Sevgili arkadaşlarım. ios5 kurulu new ipad sahibiyim. jailbreak yapmıştım ve 25pp ile istediğim herşeyi yükleyip kullanıyorum. Ben ios6 ve ios7 yüklememekle neler kaçırıyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sevgili arkadaşlarım. ios5 kurulu new ipad sahibiyim. jailbreak yapmıştım ve 25pp ile istediğim herşeyi yükleyip kullanıyorum. Ben ios6 ve ios7 yüklememekle neler kaçırıyorum.
İDDAALİ KONUSUYORUM DUNYANİN GELMİS GECMİS EN İYİ MOBİL İSLETİM SİSTEMİNİN EN İYİ SURUMUNE SAHİPSİN HELE BİR DE 5.1.1 se var ya..
Evet 5.1.1. Her yeni sürümü çıktığında biraz bekleyip hatalarını göreyim aynı zamanda jailbreak çıksın diye diye 1 yıl geçti. Anlaşılan devrim niteliginde sürüm çıkmazsa devam edeyim.
bütün sosyal ağ uygulamaları ( facebook,twitter,instagram,tumblr,foursquare) hepsi şuan minimum ios 5 istiyor. şimdi ios 7 çıktıktan sonrada minimum ios 6 isteyecek. ios 5 de kalanlar sosyal ağ uygulamalarını bile yükleyemeyecek. bu nasıl bir saçmalıktır.? amacın zaten insanlara cihaz sattırmaksa bu ucuz yolla birşey elde edemezsin apple. ben şahsen facebook açılmıyor diye gidip aynı markanın bir üst modelini almam.
ios 4.3 çoğu uygulamalarda limittir.ios 4.3 ve üzeri idealdir. facebook'un neyi varmışta ios 5 istiyor minimum.
ios 5'e yada ios 6'ya ios 7 teması gelsin 25pp'den de uygulamaların eski sürümlerini ipa dosyası olarak kurun olduda bitti maşallah.
Açık söylemek gerekirse ipad çocuklarımın elinde . Özellikle birkaç basit oyun oynuyorlar. Youtube'den çizgi film falan izliyorlar. Ben de fırsat bulursam sörf yapıyorum. Eğer çocuklar ıyunlardan sıkılıp yeni birşeyler isterlerse 25pp den indiriyorum. Bu haliyle çok güzel. Ama eğer ios6 yada ios7 ile bu düzenim bozulacaksa aman uzak dursun gittiği yere kadar gitsin. Eğer app satın almaya başlarsam altından kalkamam.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.