Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
81
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Netfactor Datacenter Kalitesi ile Hosting Hizmeti... Nethosting
N
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Site Adı : Nethosting
Site adresi :www.nethosting.com.tr
Site içeriği / Hizmet verdiği alan : Domain , Web Hosting , Reseller Hosting , VDS/VPS , Storage Cluster Cloud , Sunucu Kiralama , Sunucu Barındırma , Fiber / RadioLink İnternet Erişimi , Mail Hosting , IP hizmetleri,


Netfactor Telekom , 2007 yılında Telekomünikasyon ve internet teknolojileri alanında hizmet vermeye başlamıştır. 550 m² alana kurulu olan veri merkezimiz, %100 Yedekli Cisco ve juniper Network ve Türk Telekom altyapımızla kurumsal İnternet Hizmetleri ve Datacenter çözümleri sunmaktadır.

NetFactor Telekom , 2010 yılında Microsoft Certified Partner; 2011 yilinda Ripe Ncc Üyeliği almış ve kendi IP blokları ile hizmet vermeye başlamıştır.

Nethosting , Netfactor şirketler grubunun hosting sektöründe faaliyet gösteren kuruluşudur.

Kadrosunda Cisco ve Microsoft Sertifikalarına sahip Teknik Uzman ve Mühendisler çalışmakta olan Nethosting , İstanbul Anadolu Yakası Altunizade lokasyonunda ulaşımı kolay merkezi bir konumda hizmet vermektedir. 
 
NetFactor Telekom ’un çeşitli lokasyonlarda POP noktalari bulunmakta ve hızlı internet erişimi verebilmektedir.



< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.