Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
9
Cevap
5749
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nes Emulator + roms Source ( Nes oyunları)
A
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Source: frankssnesroms.890m.com/REPO/snesroms.xml
ilk olarak iphonumuza bu source yı eklıyoruz daha sonra installer dan NES emulatorunu bulup kuruyoruz.Daha sonra
Source:http://s.apfelphone.net
bu source yı eklıyoruz tekrar installera donuyoruz installerın ıcındekı Apfelphone.net fun yazan klasorun ıcınden telefonunuzun vers. kac ıse ona dıkkat ederek ness roms larını kurduktan sonra telefonumuzun masaustune donerek NESS emulatorunu calıstıırıp oyunları gorebılıyoruz ben denedım calıstı arkadaslar paylasmak ıstedım bır suru evsanevi guzel emulator oyunları gelıyor mario,final fight vb gibi tavsıye ederım

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
17 yıl
Binbaşı

_
17 yıl
Yarbay

guzel paylasimin eline saglik usenmeden bizimle paylastigin icin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
17 yıl
Yüzbaşı

Package download failed : (null)!

diye bir hata veriyor romları yüklerken.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pj -- 21 Mart 2008; 23:04:05 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
17 yıl
Binbaşı

Evet aynı hatayı bende de veriyor



U
17 yıl
Onbaşı

Package download failed : lost network connection hatası verdi.



S
17 yıl
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: pj

Package download failed : (null)!

diye bir hata veriyor romları yüklerken.


bende aynı hatayı aldım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
17 yıl
Onbaşı

İlgilenen yokmu olmadı arkadaş hata veriyo.....1.1.3


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
17 yıl
Teğmen

Iphone'a bilgisayardan baglanabiliyorsaniz ROM indirmek icin bu depolari kullanmaniza gerek yok. Google'da NES ROMs diye aratip cikan sitelerden istediginiz ROM dosyalarini indirebilirsiniz. Bu rom dosyalarini telefonunuzda /var/mobile/Media/ROMs/NES klasorunun altina yuklerseniz NES emulatoru bu oyunlari goruyor olacaktir.

Bu arada, sıkıştırılmış dosya (zip, 7z ... ) olarak indirirseniz once acmaniz gerekiyor, yukleyeceginiz dosyanin uzantisi "nes" olacak.

NES rom dosyaları icin sahsenhttp://www.theoldcomputer.com/Libarary's/Emulation/NES/ROMs/NES_roms_summary.htm adresini tavsiye edebilirim.

Son bir not, galiba 1.1.3 ve 1.1.4'te oyun durumlarini kaydedemiyorsunuz. Normalde oyundan cikarken emulator soruyor, "kaydetmek ister misiniz" gibisinden, "evet" deseniz de kaydetmeyebiliyor. Bu sorunu duzeltmek icin su iki komutu calistirmak gerekiyor:

chown -hR mobile /var/mobile
chown -hR mobile /var/root

hatta yalnizca ilk komut da yetebiliyormus, bende yetmemisti :) Bu komutlar SNES emulatorundeki oyun kaydetme sorununu da cozuyor bu arada.

Yalniz, kafama takilan nokta, bu komutlarin verilen klasor ve altindaki butun klasorlerin kullanicilarini degistiriyor olmasi. "mobile" kullanicisi bildigim kadariyla telefonun varsayilan kullanicisi, yani sorun cikarmaz diye tahmin ediyorum fakat yine de kim bilir :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
17 yıl
Teğmen

ayrica yine apfelphone deposunun altinda SNES emulatoru var. SNES oyunlari NES oyunlarina gore genel olarak daha gelismis oyunlar ve SNES, NES emulatorune gore daha sorunsuz gibi gorundu bana. Eksigi ise henuz sesi desteklemiyor olmasi (ya da ben yanlis biliyorum ve ayarlarini yapamadim :) )

yine NES emulatorlerinde oldugu gibi SNES rom'larini da google'da aratip bulabilirsiniz.

bir onceki mesajdaki kaydetme duzeltmelerini de yaparsaniz Lufia I-II gibi uzun suren oyunlari gonul rahatligi icinde kaydede kaydede oynayabilirsiniz.

Final Fight, Mortal Kombat, Street fighter serilerinin yanisira Worms, Lemmings gibi oyunlarin da SNES surumleri mevcut. Sahsen dun gece 2 saate yakin Final Fight 3, sabah da 1 saat falan Worms oynadim :) Mortal Kombat ve Street Fighter gibi oyunlardaki tus kombinasyonlarini yapmak biraz zor oluyor ama Sub-Zero ile buz atma gibi kisa kombinasyonlari ufak bir calisma ile yapabiliyorsunuz :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GomerciN -- 23 Mart 2008; 12:25:01 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.