Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
742
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nepal'e gitmiş olanınız var mı?
F
8 yıl (132 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Nepal'e bizim Türkler pek gitmiyor galiba. İnternette hiç Türkçe yorum ve gezi yazısı yok neredeyse.

15-20 günlük (hatta belki 1 aylık) bir gezi düşünüyorum. Katmandu, Bhaktapur ve Pokhara'ya gideceğim. Bir de Annapurna Base Camp Trekkingi yapacağım.

Giden ve önerisi olan var mı? Yabancı forumlarda "kendiniz trekking akipmanlarınızı getirmenize gerek yok, Pokhara'da çok ucuza kiralayabilirisiniz" falan yazmışlar ama adamlar fiyat vermemiş. Sadece "Çok uyguna" demişler. :D İyi de onların çok uygunasıyla, bizim çok uygunamız aynı değil.

Velhasıl bu konuda bilgisi olan, Nepal'e gitmiş olan, herhangi başka bir konuda önerisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim. :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.