Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
918
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Neoplazmanın Logo yanığı yapması!
_
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar bende Panasonic 50ST50E neoplazma var benimki 3 saatte logo yanığı yapıyor

Tabi hiç kaydırmayı kullanmamama rağmen 2 saat oldu logo izi bayaa bi azaldı!tabi açık renkler oldumu logo izi belli oluyor!

Ayarlarıda şöyle kullanıyorum!

ayarlar normal ayarlarda! kontrast 30,parlaklık 0,eco modu açık, canlı renkler açık ve renk balansını serin kullanıyorum!televizyonum 5 saat açık olmasına rağmen televizyonunda arkası hiç sıcak olmuyor!

Ama 3 saatte logo yanığı oluyor! sizce bu normalmi?

Logo izide bu alttaki trt haber logosudur!

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
12 yıl
Yarbay

Neo demelerine bakmayin, plazmalarda burn in sorunu kroniktir. Benim Panasonic GT 50'de de oluyor. Bu sorunu cozemediler plazmalarda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yarbay

@şerif

ayrı başlık açacağına bir zahmet Pany PDP lerin forum da tek olan ana başlığına bakarmısın,orada aklına gelen ve gelmeyen herşey vardır+
ben hem teknik olarak hem de sizin anlayacağınız dilden senelerdir bu olayı anlattım! yine de takılırsan oradan yeniden sorarsın+


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yüzbaşı

Hocam sizin sorununuz bir kanalı saatlerce zap yapmadan izlemekle alakalı tek yöntem piksel değiştirici açık konuma almanız başka çare yoktur tv`de sorun yoktur şüphe etmeyin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.