Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
1048
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Neden Vita almalıyım?
C
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar hepinize merhaba, uzun süredir New 3DS almak istiyordum fakat artık bıktım, cidden bıktım yani TR'de hem oyunları pahalı hem kendisi pahalı yurtdışından getirtemedim falan filan vs. Hayatımın büyük bir kısmında oyun için Sony'yi tercih ettim (Yani Atariyi falan saymazsak.) PS2,PSP,PS3 derken gider böyle şimdi bir PS Vita Slim (2000 versiyonu oluyor galiba.) almak istiyorum ama birkaç sorum var.

1.Öncelikle yakın zamanda 2000 serisinden sonra bir cihaz çıkacağı hakkında bir bilgi falan var mı acaba şimdi alıp 1-2 ay sonra daha iyi donanımlı falan bir Vitanın daha çıkması benim açımdan hoş olmaz.

2.Oyunları en rahat nereden temin edebilirim? Alınca -zaten psn üyeliğim var- bir de PS Plus almayı düşünüyorum oyunlar için ancak yine de kutulu oyunlar alacağım bunun için TR'de nereleri önerirsiniz (HB gibi bir sitede büyük bir indirim vardı yanlış hatırlamıyorsam.) ve PSN Shop'ta fiyatlar nasıl?

3.Bu pek bir soru değil aslında sadece artı yönlerini öğrenmek istiyorum şimdiden söyliyeyim ,soran olur belki, Remote Play için PS3'üm var ama ancak ne kadar güzel çalışıyor bir fikrim yok.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum efendim



C
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Bu arada tek korkum oyunlarından ve desteğinden elin ayağın çekilmesi bu konuda bilgisi olan var mı acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Yarbay

vita slim aldım. aslında ende pek bir şey bilmiyorum. daha hafıza kartım bile yok

yeni bir mdel çıkacağını duymadım zaten çıkacağını da sanmam. zira vita zaten satışlarda sıkıntı yaşıyor. yenisini çıkarırsa hiç satamaz. bence 2 yıl daha yeni model falan gelmez.

marketteki oyun fiyatlarına bakınca ağlayasım geliyor. ortalama 50 tl falan. 30 da var 70 de . hepsi burada gibi yerlerde kutulu oyunlar 20-30 arasına gidebiliyor.bu arada hafıza kartlarıda pahalı bu zımbırtının. şu ana bazı oyunlar indirimde markette. fez falan 15 tl. alabiliyorsan al hemen indirimdeki bunun gibi 3-4 güzel oyun var.

artı yönü var mı bilmiyorum . marketinde vay ansını dedirtecek kadar uygulama yok. zaten akıllı telefonların marketi ile baş edemez. ama bazı oyunlar vitaya özel sanırım god of war falan gibi. dokunmatik ekrandan hoşlanmyorsan vita çok güzel bir alternatif. tasarımı falan hoş. yani biraz zevk meselsi diyeyim. yoksa ne marketi ne de kendisi öyle ahım şahım birşey değil.

upcoming games falan konusu vardı. baya oyun gelecekmiş. ama millet AAA tarzı oyun yok diye baya saydırıyordu sony ye.

gelecek oyunlarla ilgii
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=969122


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim yardımınız için listeyi inceledim gayet güzel oyunlar var fakat hala kararsızım ya çünkü oyun konusunda 3DS'te DS oyunlarını da sayarsak cidden çok fazla oyun var arkadaşımın bir Vitası var ancak şarj cihazı kayıp ona bir tane cihaz bulup deneyeceğim biraz. Bu arada çok teşekkür ederim.



O
9 yıl
Yarbay

Kararsızsan bekle bence. Bende kararsızdım ama heveslenip aldım . Çok oyun delisi değilim ama içte heves ettim. En az iki yıl kurcalarım hevesim geçse bile.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Ya tek kararsizligim destek konusu da onu da kaybettim sanırım ya almayı istiyorum çünkü



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
9 yıl
Binbaşı

İç açıcı yapımlar gelmeyecek hocam gerek oyun gerek aksesuar bazında çok Pahalı oluyor Sony desteği zaten kesti Aaa oyun gelmez zaten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Chloki
K
9 yıl
Yarbay

hocam ,, destegin falan kesildigi yok belli bir kitlesi var konsolun ki sony farkinda biraz yavas oluyor lakin oyunlar geliyor ve gelecektir birde ps4 remote olayindan dolayi vita satislari artti belki istenilen seviyede degil ama artiyor örnegin japonyada ps4 ve vita en cok satanlar listesinde ,malum ps4, 20 milyonu gecti bu sayinin en az yarsinin vitasi var yada almak üzereler veya almak istiyorlar ve yine --indi-- oyunlari , psp oyunlari var yani alipda pisman olmak icin hic bir sebeb yok ...
benim daha önce ps4 vardi ,oyun performansini begenmedim özellikle fpslerde sattim yani 1080p diye upscale oyun cikariyorlar aksiyon sahnelerde 15-20 ye kadar düsüyor sonucda kafa ve göz agrisi yapti bende ,, belki gencler bunu hissetmeyebilir lakin 30 yas ve uzeri hissediyor neyse sonra bu hafta vita 2000 aldim kesinlikle hafif güclü havali karizmatik bir el konsolu usb ile pc den sarj oluyor ve cok uzun gidiyor hemen boks ve pinpal oyunlari satin aldim demolari indirdim beni aylarca idare eder ve yine tekken 6 ,kombat, cod, vsvsvsv 100 lerdece oyun satin alabilirsin......... sana tavsiyem benim gibi temiz ikinci el al sd kart i icinde olsun mesala ben 64 gb karti ekran korumasi cover i icinde yaklasik 200 dolara aldim sadece 64 gb karti 150 dolar burda kopenhag da ve son olarak cebine atip carsida pazarda kirda arabada nerde istersen orda oynuyorsun kesinlikle alicisini mutlu ediyor, simdi reklam gibi oldu ama durum bu ve yine 3ds xl almis kullanmis satmis biri olarak diyorum ki 3ds den uzak dur cünkü mario dan sonrasi fasa fiso psn gibi güclü bir internet alt yapisi yok gücsüz bir makina ve fps oynanmiyor oyunlari düsük cözünürlüklü sesler kötü vitaya göre vsvsvsvvs, umarim aydinlatici olmusturum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Yarbay

geçen hatfa japonda en çok satılan konsol olu. nintendenun xdl ve ps4 ün satışlarını geçmiş. yani öldü demek doğru değil. hala canlı. ama üstteki yorum hala gecerli. umarım güzel oyunlar gelir umarım fiyatlar düşer.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hepinize çok teşekkür ederim vitaya daha sıcak bakıyorum artık bugün ps store'una baktım 681 ve pspde çok sevdiğim oyunlar da vardı gayet götürür diye düşünüyorum yeniden çok teşekkür ederim.

Not 1:Hocam bu arada almayı düşündüğümde 2 tane 8gblik hafıza kartı var gözüküyor sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Not 2:İlk kez konuma bu kadar çok yarbay geliyor hazır ola geçesim geldi hocam





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chloki -- 16 Mart 2015; 0:50:54 >

G
9 yıl
Yüzbaşı

sd kart konusunu bende anlamadım normal kart takamıyomuyuz illa sony mi olacak



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Sanırım öyle sony'nin vita için kendi kartlarından takıyoruz galiba.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
9 yıl
Yüzbaşı

Aynen hocam dediğin gibi hafıza kartlarinda sony nin kendi hafıza kartları var ama ben senin yerinde olsam new 3ds lerden yana kullanırdım vitayı zamanında kullanmiştim pek beyenmemiştim aradığımı hiç bulamamiştim benim şahsen el kolsolu deyince daha çok farklı oyunlar oynamak istiyorum pokemon gibi ama herkesin tercihi farkli ben pişman oldum diye sende olucaksın diye birşey yok 3ds oyunları biraz pahalı ama oynaniş sureleri uzun oluyor bazı oyunların eğer sorun merak ettigin birşey olursa sorun olursa pm den yazabilirsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Chloki
S
9 yıl
Yarbay

Sony destek kesmedi konsol sattığı sürece destek kesmesi için nedenleri yok ama bir ps4 ayarında destek beklemesin kimse



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.