Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
881
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NDS_lite_Homebrew Applications
K
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Forumda dolaştıkça mp3, e-book, video, browser, beub msn türü yardımcı programların olduğunu gördüm, bu tip programlardan supercard türü kartlarla beraber gelenler dışında kullandığınız başlıca güzel programlar varmı ? mesela paint tarzı farklı uygulamalarda olabilir farklı olarak, ve birde link olarak verebilirseniz bu nimetleri çok iyi olur, yorumlarınızla zenginleşmek umuduyla kalın sağlıcanan.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

burada kuccukpirana arkadaşımızın yolladığı linkte baya bir uygulama gördüm. Kimler neler kullanıyor bir başlıkta toplayalım, özellikle voice chat falan var, kimse kullanmamışmı denememişmi pek bi merak ettim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

yokmu ilgilenen hiç, ben özellikle ndsnin grafik tablet olarak kullanılması konusunu ilginç buluyorum, böyle bir program bulan, kullanan varmıdır ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Binbaşı

Çoğu uygulamayı denedim , sadece wireless gerektiren şeyler hariç..
Grafik konusuna gelirsek DS'te Manga-ka ... isimli bir oyun vardır , oyunun temeli değil ama menüsünden seçilen sekme ile oekaki board (paint gibi ama daha güzel anime ve manga ile ilgilenenler bilir) açılıyordu..Ben bayağı bir resim çizdim orada , altta çiziyorsun yukarıda kağıda çizmiş gibi gözüküyordu , şeker bi oyundu..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.