Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
4142
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Navitech LDS-5099UHD 50'' 4K Ultra HD Android Smart LED Ekran (2. sayfa)
L
4 yıl
Er

Bende sipariş verdim ama kargo hrz lojistik bir türlü ürünü teslim etmedi. H.burada dan kargo konusunda yardım istedim. Onlarda kargoyu geri iade yaptılar. Kaç kez aradım çözüm bulmuyorlar. Bir daha ne hrz lojistik nede h.burada kesinlikle uzak dururum. Almak isteyenler için yazıyorum. Ayrıca kötü yorumlar reddediliyor. Sadece iyi yorum yaparsanız onaylanıyor. Kesinlikle uzak durun derim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Televizyon güzel fakat Horoz Lojistik ile bende sorun yaşadım. Çok geç teslim etmişlerdi. Farklı sitelerde farklı kargo firmasıyla gönderim yapılıyorsa o şekilde almanızı tavsiye ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @legend67
L
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

An itibari ile televizyonum bozuldu, önce resimdeki gibi tvnin üst kısmı karardı 1 gün sonrada ekrana hiç bir şekilde görüntü gelmedi. Garantisi devam ediyor servisi aradım ama kargo ile veya bizim götürmemiz gerekiyormuş. Kargoya güvenemediğim için elden götüreceğim. Üzücü bir durum,2 yılını doldurmadan arızalandı.

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.