Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
648
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nasil sistem sizce
T
5 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-spica-ryzen-5-3500x-16gb-512gb-ssd-rx5600xt-shiftdeletenet-p-36208 arkadaşlar sizce alınır mı nasil

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
5 yıl
Er

Fiyatına göre normal bir sistem ama bu fiyata başka sitelerde teknobiyotik örneğin daha iyisini bulabilirsim ekran kartı burda çok yüksek.

https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/intel-i5-9400f-2-9ghz-rx5500-xt-8gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyun-bilgisayari.html Bu bence alınır. Bu arada teknobiyotikle bir bağım yok sadece öneri.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.