Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
6860
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nasıl Silerim?? Yardım lütfen..
K
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba herkese..internet explorer Adres çubuğuna yazdığım adresleri ve herhangi bir arama sitesinde(örn.Google) arama kutusuna yazdıklarımı silmek istiyorum..(eskiden yazmış olduklarım) Combo kutularında geçmişte girdiğim bütün yerler gözüküyor..ayrıca arama yapacağım zaman combo kutusunun açılmasını da istemiyorum.. Nasıl yaparım???



D
19 yıl
Teğmen

Araçlar- internet seçenekleri-içerik-otomatik tamamla dan formları sil ve parolaları sil var onları yap. Kutucuklardaki işaretleri kaldır ok'dir.



K
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

çok teşekkür ederim..işe yaradı peki history yi nasıl temizlerim ,teker teker uğraşmadan..diğerinde olduğu gibi basit bir yolu var mı? ve Bu yöntemler kalıcı mı?.. ileride "merb ben geldim" demzler deil mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Yarbay

internet explorer > ozellikler > tanimlama bilgisini sil.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
19 yıl
Teğmen

araçlar-internet seçenekleri-geçmişi sil. OK'dir.Bu arada bazı geçmiş bilgileri index.dat dosyasına yerleşir ve yukarıda anlatılan yöntemle silinemezler yani ben geldim diyebilirler. Bunun için history eraser yada cleaner şeklinde programlar mevcut. Kolay gelsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darpa975 -- 14 Ağustos 2005, 17:55:32 >

K
19 yıl
Yarbay

Ana geç kalmışım neyse yuakrdaki arkadaşlar halletmiş


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yardımlarınız için saolun arkadaşlar..o dediğiniz programları nereden bulabilirim acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.