Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
694
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nakil ve sonrası tarife değişikliği şartı
G
7 yıl (1031 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar 4 ay önce vodafone evde internete abone oldum izmirde. daha sonra izmirde işim bitince mecbur samsuna geri döndüm. vodafone fiber internet servisi hizmeti evimde sağlanamadığından hattı cayma bedelsiz kapatmak istedim. bana uydunet hizmeti verebildiklerini ona geçirebilexekleri için cayma bedeli ödemeden kapatamayacaklarıno söylediler. 4 aylık cayma bedeli için yaklasık 800 tl çıkardılar. sadece modem kurulum ücreti 400 liraymıs . bende madem öyle hattımı nakil yaptırım uydunet hizmeti verebiliyorsunuz madem dedim. bu seferde nakil ücretinin yanında tarifemin de değişeceğini şu an kullandığım 50mb sınırsız internetin karşılığı olarak 73 lira olan ödememin 105 lira olacağını söylediler. tüketici haklarına başvurmayı düşünüyorum. kazanma ihtimalim nedir cayma bedeli olmadan kapatabilirmiyim sizce ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.