Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
548
Tıklama
0
Öne Çıkarma
N56VZ Notebook Pc Driver Cd Windows 8
A
13 yıl (83 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar arkadaşlar. N56vz notebook'um var, freedos almıştım, içinden w7 64 bit driver dvd si çıktı ama ben w8 kurdum, driverları kendim netten indirdim ama w8 driver dvd si olursa bütün driverları daha rahat kuracağımı düşünüyormi, malum dvd bütün driverları tek tıkla kuruyor, ben bütün driverları doğru şekilde kurduğumdan emin değilim. Elinde w8 driver dvdsi olan var mı, hani şu kutudan çıkan. elinde olan birisi varsa bana ulaşabilir mi aacil?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.