1 hafta önce bilgisayara bişey oldu internetten tv izlerken görüntü bozuldu ekran kartı driver güncellerken sorun olmuştu kaldırdım yeniden yükledim ama sorun halen devam ediyor facebook ta oyun oynarken görüntü kötü kare kare görünüyor tv izlerken hd olmasına rağmen kötü bi görüntü var internet hızım iyi birde chromu simge durumuna getirip geri açınca bazı yerleri siyahlaşıyoz fareyi oralara götürünce açılıyor görüntü sebebi nedir acaba
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ekran kartı sürücü güncellemesiyle oldu dediniz zaten öylede gözüküyor.Nasıl kaldırdınız sürücüyü program özelliklerden mi aygıt yöneticisinden mi? program özelliklerden bütün nvidia sürücülerini kaldırın.Bir önceki sürücüye geri dönün.
Program ekle kaldır win7' ve 8 de program özellikler şeklindedir.Bir önceki sürücüye geri dönün bunu yaptınız mı? Nvidia sitesinde bu listeye ulaşabilirsiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.