Merhabalar n11 üzerinden bir ürün almaya çalıştığım ürünü 5 adetten fazla alamıyorsunuz diye uyarı veriyor sepette 1 adet olmasına rağmen, farklı ip, farklı isim kredi kartı ve üyelikten denedim ama sorun aynı, çözüm bilen var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arkadaşlar, olayı kendimce çözümledim çok kere satın alma denemesi yapıp başarısız olunca accounta böyle bir sınırlama koymuş n11, yeni hesap oluşturduğumda, kendi TC ve telefonumu girdiğim için, aynı sınırlamadan etkilenmiş. Yeni bir hesap açıp yeni bir tc ve telefon ile deneyince olay çözüldü
N11 yazılımcısı saçmalamaya başladı zaten , çek olaylarından dolayı her kesi toptancı yada al-satçı yapıp hesapları banladılar.Çek almaya çalışıyorsun eklendi diyor ama çek yok ortalıkta.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.