Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
3788
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mutfak Robotu Tavsiyesi Lazım!
P
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar evdeki blender seti malum kendini aşamıyor eskisi gibi artık bir mutfak robotu lazım ancak karar veremedim. Genelde sert şeyler için örneğin tarhana çekmek için kullanılacak(bundan serti de olmaz zaten) bunu yapabilecek kapasitede bir makina arıyorum. Araştırdım biraz şunu buldum:http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/PHILIPS-HR7761-00-Viva-Collection-2-1-lt-Mutfak-Robotu,103452,504114,1192361.html?langId=-14

Bütçe Sınırı 250 TL.



P
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Up



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
10 yıl
Yüzbaşı

Ben de arıyorum hiç de anlamam robottan falan tavsiyelere ben de açığım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

R
10 yıl
Yarbay

Sert şeyleri çekmek için plastik hazneli olan şeylere bakmayın çizilirler. Cam + robot da bulması pek kolay değil ama arama kriterini baya baya daraltıyor. 1 kere alıp uzun süre kullanıyorsunuz, gerekirse bütçeyi arttırırsınız. Herşeyi cam bulunamıyor sanırm (büyük haznesi,yoğurma doğrama yapılan da cam olacak). Ben bahsettiğim şekilde bulamamıştım.



E
10 yıl
Yarbay

Evdeki molinex ve kenwood marka robotların doğrayıcıyı döndüren mili, tarhana yaparken annem, kırıldı. Bu tür ürünler bu tarz şeylere uygun değil ne yazık ki.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
10 yıl
Onbaşı

bende arıyorum bir tane mutfak roobotu rahmetli oldu diger bilen varsa iyi bir tane iyi olur sagolun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.