Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
858
Tıklama
0
Öne Çıkarma
musteriye karsi nasil davranmayalim
B
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslae selamlar konu disi oldugu icin yaziyorum yardimlariniza ihtiyacim var. Agairlikli grafik tasarim ve matbaa hizmetleri veriyorum. Son zamanlarda siklikla basima gelen bi olay yine bugun oldu. Bir musteri adayim yeni tanistik benden bir kac basim evragi icin fiyat istedi verdim. Sonrada yanlis anlama ama ben baska yerden su fiyatlari aldim pahalisin dedi. Nedense karsisinda suc islemis gibi dondum kaldim donuyorum ve bisey diyemiuorum fiyatim pahali degil bunu biliyorum piyasa normalinde diger fiyat verenler cok ucuz veriyor. Herneyse is bende kalir veya kalmaz ama sanki suc islemis gibi bir psikolojiye burunuyorum ve gereksiz yere stres oluyorum. Ne yapabilirim nasil atlatabilirim bilmiyorum nedir onerileriniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
10 yıl
Binbaşı

Beğenmiyorsanız kapı şu tarafta



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl
Çavuş

O zaman git o yerden yaptir birader. Bizde fiyatlari bu





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heykirokan -- 21 Ocak 2016; 20:05:04 >

S
10 yıl
Yarbay

Tabi efendim hakkinizdir istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz diyebilirsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
10 yıl
Çavuş

B
10 yıl
Teğmen

Bu konuda çizilen çok olur



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.