Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
87
Cevap
68690
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Muhafazakar Tatil Tavsiyesi
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tatil yörelerinde yaşayan arkadaşlar cevap yazabilirse güzel bir hizmette bulunmuş olurlar. Hani memleketinizdeki mekanları çok iyi bilir ve dersiniz ya:"Millet şu otele neden bu kadar para verir. Şu tertemiz evi kiralayıp şu tesisi kullanmak, şu lokantada da yemek hem çok daha konforlu hem Ucuz olur." işte o tür öneriler arıyorum. Geceliğine 200-250 liradan aşağıya düzgün bir muhafazakar otel bulunmuyor maalesef.


1- Bölgenizde tavsiye edebileceğiniz otel, pansiyon ve günlük kiralık yerleri var mı? (Burada benim aradığım özellik bölgeyi bilen arkadaşın "Ben buralı olmasam tam gelip kalmak isteyeceğim bir yer" demesi.)

2- Deniz turizmi olan yerler için kadın erkek ayrı havuz veya kumsal bulabilir miyiz?

3- Nereleri gezip görmeliyiz?

4- Ayvalık, altınoluk, Finike gibi yerlerde pansiyon ve günlük kiralık yerler var. Ama aklıma ilk gelen kadın erkek ayrı havuz veya kumsal bulup bulamayacağım. İkincisi yemek meselesi. Özellikle pansiyonda kalmak güzel bir alternatif olabilir ancak yemek meselesi de önemli. Dolayısıyla soru: Günlük yemek yenecek(fiyat açısından uygun) ve bir kez olsun uğranması şart olan yerler nerelerdir(fiyat önemli değil)?

Tatil yörelerinden arkadaşlarınıza söylerseniz onlarda bu başlığa yazarlarsa iyi bir iş çıkar inşallah. Ben de son bir tavsiyeyle bitireyim. Ayder'e gitmek isteyip yazın aşırı yoğunluk veya yer sıkıntısı çekebilirsiniz. Ayder'e çok yakın ve bence daha güzel Zil Kalesi bölgesi var. Yemek konusunda ben kaldığımız pansiyondan memnun kalmamıştım. Ancak hem yer sıkıntısı olmaz hem de mekan olarak mükemmel bir yer.

Eksik veya kusurlu bir yazı olduysa uyarırsanız düzeltebilirim.

Yazanlara şimdiden teşekkürler...



inanın hiç komik değil.
Yoruma Git
mechultipo - 6 yıl +12
Ben olumsuz bir tavsiyede bulunacağım. Esra palace otel' i tavsiye etmiyorum. İnternet sitesine aldanıp rezervasyon yaptırmayın.
Esra palace otel’ den Ağustos 2016’ya Mart ayında rezervasyonum...
Yoruma Git
Yorumun Devamı subotey - 8 yıl +6
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Up



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Onbaşı

Merhaba, genel olarak sıkıntınızı anladığımı düşünüyorum. Fethiye'de yaşıyorum, burada sadece kendinize özel, genel duvarları yüksek olan villalarda dilediğiniz gibi konaklayabilirsiniz. Bahsettiğim evlerinde günlüğü sezona göre ve evin konfor durumuna göre değişiyor (günlük min 300 max 2000). Hanımlar için plaj ise burada maalesef yok. Ancak ailece tekne kiralayıp Fethiye'de oldukça fazla olan koylardan birinde gününüzü değerlendirebilirsiniz. İyi tatiller diliyorum...


Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
9 yıl
Onbaşı

Benim sana tavsiye edeceğim bölgedeki otellerin çoğu butik oteller. Hepsi birbirinden güzel ve huzur bulacağın yerlerdir. Kısa kısa bilgi vereceğim.

Avanos evi - Kapadokya otelleri

Kapadokya bölgesi uzun yıllardır sadece ülkemizden değil, bütün dünyadan gelen ziyaretçilerin ilgisini çeken ve görülmesi gereken kültür dolu bir bölgemizdir.

Ülkemizde özellikle son yıllarda bölgede çekilen diziler sayesinde popularitesi arttı. Bu dizilerin çekimlerinin yapıldığı birçok mekan ve dizi setleri ziyaretçilerin ilgisini çekip hatta Kapadokya'ya gelme nedeni dahi olmaktadır. Fakat gelince göreceksiniz bunlar bölgemizin güzelliklerinin sadece çok çok küçük birer parçası, bunların dışında bulabileceğiniz o kadar fazla güzellikler var ki siz de inanamayacaksınız..

Montaverde Ölüdeniz Otelleri

3 ve 2 yatak odalı villalarımızda 6 kişiye kadar konaklayabilirsiniz. Giriş katında mutfak, salon, tuvalet ve teras. Üst katında ise klimalı yatak odaları ve banyodan oluşmaktadır.Tam donanımlı mutfak, klimalar, oturma grupları ve tüm teraslarda barbekü standarttır. Tüm villa misafirlerimiz otelimizdeki hizmet ve aktivitelerden faydalanabilmektedir.

Renka Göcek Otelleri

Renka Hotel & Spa, denizin, yeşilin ve sessizliğin en güzel buluşma noktalarından Göcek’te, kendine has mimarisi, dört asırlık iki çınar ağacının gözlediği, narenciye ağaçlarının arasında oluşturduğu sakin atmosferiyle misafirlerine huzurlu bir tatil sunmaktadır. Yarı olimpik yüzme havuzu ve onu çevreleyen yemyeşil bahçesi serinlemek için ideal bir ortam yaratır. Farklı dizaynı ve işinde uzman masözleri ile SPA merkezimizde farklılığı yakalayın. 12 ay hizmet veren Renka Hotel & Spa, Taş binasında yer olan tüm teknolojik donanıma sahip toplantı salonu ile ev sahipliği yapmaya hazırdır.

Casa Lavanda Şile Otelleri

Doğayla baş başa, sakin, huzurlu, kaliteli ve yalın bir dinlence... İstanbul’dan yalnızca 45 dakikada ulaşılabilen, Şile’ye bağlı Ulupelit Köyü’ndeki Casa Lavanda Boutique Hotel, 18 bin metrekare yeşil alanı, en ince detayları düşünülmüş 13 odası ve uzman terapistlerce prestij Aromaterapi markası Darphin'in bakım ve masajlarının sunulduğu CASA LAVANDA DARPHIN SPA’sı ile misafirlerini hafta içi ve hafta sonları butik hizmet anlayışı ile ağırlıyor.

Ascot Büyükada Otelleri

Prens Adaları’nın en büyüğü olan Büyükada, metropolden arabaların, trafiğin ve kalabalığın olmadığı adaya hızlı bir kaçıştır.Adanın yeni, canlı ve modern butik oteli Ascot Hotel, İstanbul’a sadece 30 dakika uzaklıktadır. Büyükada’nin merkezinde bulunan otel, adayı turlayan faytonların rotasının üstünde ve iskeleye birkaç dakika yürüme mesafesinde, özel restoran bar ve havuzu ile sizi beklemektedir. Büyükada otel tercihiniz Ascot Hotel'in, son derece şık ve sıcak tonlar kullanılarak döşenmiş, geniş teraslı ve sağlam bir uyku vaat eden 22 odası bulunmaktadır. Büyükada otelleri arasında fark yaratan Ascot Hotel sizleri bekliyor.

Tashmahal Alaçatı Otel

Odaları bir masalda yaşadığınızı hissettirecek kadar özgün, zevkli, incelikli ve romantik.. Bahçesi, sizi tüm dünyadan soyutlayacak kadar sakin ve avlusu mozaik yer döşemesiyle aklınızdan çıkmayacak kadar etkileyici.. TashMahal Alaçatı Butik Otel’de uyananlar hep güzel düşler gördüklerini söylerler, aydınlık ve mutlu Alaçatı sabahında uğradıkları ilk yer mutfak olur. Emin olun sizin de öyle olacak.. Önce mutfağın atmosferi ve daha sonra o eşşiz lezzetler, sizi gülümseyerek güne başlatacak.

Mr Dim Göcek Otel

Tatil anlayışınız değişiyor. Mr. Dim Exclusive Apart Otel'de rahat bir tatilden beklediğiniz herşeyi bulabileceksiniz. Göcek otelleri arasında rahat bir yaşam tarzına göre döşenmiş, klimalı oturma odası ve yatak odası. Mr. Dim Exclusive Apart Otel'in rengarenk bahçesine, havuzuna ve Göcek'in dağlarına bakan geniş bir balkon ve tüm Avrupa kanallarını seyredebileceğiniz uydu televizyonu. Mr. Dim, Göcek otelleri arasında kaliteli hizmet anlayışı ile fark yaratmayı başarmıştır.

Kesre Alaçatı Oteller

Kesre Otel, Alaçatı'nın ana caddesinin paralelindeki Cemaliye Çıkmazı'nda, hem Alaçatı'nın sunduğu yemek, içki, eğlence olanaklarının dibinde, hem de gürültüden ve kalabalıktan azade bir konuma sahip, sakin bir otel. Beşi çift, ikisi de ikişer adet tek yataklı yedi odada, toplam ondört yatak kapasitesiyle hizmetinizde."Alaçatı'nın alamet-i farikası taş evlerin modern bir örneği olarak inşa edilmiş Kesre Otel'de, nostaljik mobilya ve aksesuarlarla donatılmış banyolu, klimalı, kasalı odalarda hem yazın hem de kışın huzurlu vakit geçirilebilir.Geniş bahçede kameriyenin altında sabahları köy kahvaltısının tadına varılabilir; akşamları demlenilebilir.

Gubiba Alaçatı Oteller

Alaçatı’yı, kendi evleriymiş gibi yaşamayı arzulayanların mekanı Gubiba. Eski zamanların büyüsü ve huzurunu hissetmek, buraya gönülden bağlananların ruhunu anlamak isteyenlerin. Simide gevrek, çekirdeğe çiğdem demekten mutlu olacakların. Gubiba Otel’in öyküsü, çocukluğundan beri yazlarını Çeşme’de geçiren, arkadaşlarını her yaz burada ağırlayan, Alaçatı’nın sunduğu her tadı ve anı büyük keyifle yaşayan, Alaçatı aşığı İzmirli Berrak Korukçu’nun yıllar içinde dostlarını ağırlamaktan aldığı hazza dayanır.

Patara Prince Kalkan Oteller

Toros dağlarının eteklerinden inen erimiş kar suları zengin minerallerle birleşerek tepelerden akar ve Türkiye'nin en temiz ve en bozulmamış antik koy Kalkan'a ulaşır. Eşsiz Patara Prince Resort da tam bu noktada yer almaktadır. Bu muhteşem yapı, 30 yıllık mimari deneyimim ve deniz ve doğaya karşı çocukluktan gelen tutkumun bir sonucudur. Muhteşem doğası ve kristal berraklığındaki suyuyla son derece gurur duyduğum Millenium Patara, benzersiz bir Akdeniz deneyimi olarak çocuklarımıza ve torunlarımıza bıraktığım bir mirastır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok teşekkürler. Şu an için bütçe ve zaman net değil ama tatilimizi Fethiye'de geçirmeyi çok istiyoruz.
Dışarıdan gelenlerin bulmasının zor olduğu yeme içme veya gezi alternatifleri varsa onları da paylaşırsanız memnun olurum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Huso85
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler. Bir çok tatil yöresi ile ilgili fikrim olmuş oldu. Hangilerinde bay-bayan ayrı havuz imkanı var(çevresinde veya otelin kendisinde)?




Bu mesajda bahsedilenler: @kobim
H
9 yıl
Onbaşı

Rica ederim. Fethiye ve çevresinde genelde yeme-içme mekanları alkollüdür. Bahsedeceğim yerlerde böyle olacaktır. Kayaköy tarih ve turizm olarak çok başarılı, Cinbal restaurant tavsiyemdir. Saklıkent kanyonu yine özel bir yerdir, uğramadan geçmeyin. Fethiye genel olarak bir çok yerede çok yakındır, Patara, Sarıgerme, Dalyan, Kaş, Faralya, Göcek... Umarım gönlünüzce bir tatil olur...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bordod
İ
9 yıl
Yarbay

Merhaba, özel mesaj atmışsınız. Size yardımcı olmak isterim ama konaklamayla ilgili detaylı bilgim yok. Yıllardır eşimle birlikte araba ile geziyorum özellikle yaz tatillerinde. Çeşme'den Hatay'a kadar tüm sahil şeridini dura dura gezdim birkaç kez, arabada uyuduğumuz zamanlar oldu. Dura dura derken önceden araştırma yaptığım plajlarda ve yol üzeri koylarda, ufak plajcıklarda vs. bazen 10 dakika bazen birkaç saat yüzme molalarıyla sahil hattını gezdim. Bunun yanı sıra ailenin Çeşme yakınında yazlığı olduğu için 13 yıldır orada da zaman geçiriyorum. Geçen sene Bozcaada'ya gittim. Şu anda Bartın'da yaşıyorum ve buranın plajlarını da bilirim. Hayırlısıyla haziranda Sinop'u ve ramazan ayından sonra da Samsun'dan Kars'a kadar tüm sahil hattını yemek ve yüzmek doğrultusunda gezme planın var. Seneye de ülkemizde gitmediğim Kırklareli İğneada hattından, Şarköy-Asos-Ayvalık-Foça-Dikili hattını tamamlamak istiyorum. Yine Kuzey Kıbrıs, Alanya, Bodrum, Fethiye, Didim, Kuşadası, Ayvalık, Erdek, Marmaris, Kaş, Kumluca, Kız Kalesi'nde otellerde kaldığım için detaylı bilgi verebilirim. Son olarak da denizi olmayan İç Anadolu ve Güney Anadolu illerinde de geçmişte yaşadığım ve gezdiğim için elimden geldiğince bilgi veririm.

Öğrenmek istediğiniz yerlerle ilgili yemek, yüzmek ve ulaşım açısından sorular sorarsanız bildiklerimi anlatırım.



B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben de sizin gibi dura dura uzun mesafeler gezme niyetindeyim.

Eşim ise bir kaç gün kafa dinleyip havuz- denize girebileceğimiz bir yer istiyor. Eşim kapalı olduğundan böyle yerler zor bulunuyor.

İkisini birlikte yapabiliceğimiz bir yer tavsiye ederseniz, bölge farketmeksizin, süper olur. Yoksa kılıbık olduğumdan mecbur eşimin isteğine uygun bir yer soracağım.

Yine de siz diğer tecrübelerinizi de yazabilirseniz çok güzel olur. Veya yazdıysanız, bu konuyla örtüşenleri,buraya link koyarsanız. Nitelikli tavsiyeler burada birikirse, plan yapıp her yere gitmeye zorlayacağım.

Son olarak:
Doğu karadenizi gezdim. Balıkesir, Bursa, Yalova, güneydoğu, Van civarını bu şekilde gezdim. Fakat nitelikli olduğunu söyleyemem. Önceden iyi bir gezginden bilgi alarak gitmediğim için üstün körü kaldı.
Çoğu konaklama öğretmenevlerinde oldu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordod -- 16 Mayıs 2015; 15:15:06 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @iztuzu
İ
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: bordod

Ben de sizin gibi dura dura uzun mesafeler gezme niyetindeyim.

Eşim ise bir kaç gün kafa dinleyip havuz- denize girebileceğimiz bir yer istiyor. Eşim kapalı olduğundan böyle yerler zor bulunuyor.

İkisini birlikte yapabiliceğimiz bir yer tavsiye ederseniz, bölge farketmeksizin, süper olur. Yoksa kılıbık olduğumdan mecbur eşimin isteğine uygun bir yer soracağım.

Yine de siz diğer tecrübelerinizi de yazabilirseniz çok güzel olur. Veya yazdıysanız, bu konuyla örtüşenleri,buraya link koyarsanız. Nitelikli tavsiyeler burada birikirse, plan yapıp her yere gitmeye zorlayacağım.

Son olarak:
Doğu karadenizi gezdim. Balıkesir, Bursa, Yalova, güneydoğu, Van civarını bu şekilde gezdim. Fakat nitelikli olduğunu söyleyemem. Önceden iyi bir gezginden bilgi alarak gitmediğim için üstün körü kaldı.
Çoğu konaklama öğretmenevlerinde oldu.


Yenge hanım için plaj olarak: Mersin'in Aydıncık ilçesi var. Her yere uzak olduğu için yabancı turist gelmez hemen hemen. Plaj ve deniz kalitesi açıkçası 10 numara. Yine Aydıncık merkeze birkaç km ötede bir sakin plaj daha var yol üzerinde olmayan ama hatırlayamadım adını. Anamur'dan Aydıncık'a gelirken ilçeye üç beş km kala Soğuksu denilen yer var, yol üzeri. Denizi sıcak ve açıl açıl hemen derinleşmiyor. Bir de tatlı su kaynağı var buz gibi. Arasında yüz süper oluyor.

Aydıncık'ın denizi biraz Kızkalesi (Erdemli) gibi ama daha sakin bir yer. Yine Anamur, Gazipaşa, Anamur-Erdemli arası onlarca küçük, tenha plaj, Kaş'tan sonra Finike arası plajlar ve ufak koylar, Finike merkez plajı yabancı turist çekmeyen sakin yerler. Mesela Kumluca tarafında dört önemli plaj var ama yerli yabancı turistten geçilmiyor ve müze giriş parası derken tuzlu olabiliyor.

Kaş'ta örtülü hanım kardeşlerimizin yüzdüğü merkez ve Kalkan merkez ve Kaş-Kalkan arası plajlar vardı. Bu bölgede deniz hemen derinleşiyor ve aşırı kalabalık. Batı Antalya ve Anamur-Erdemli arası sizin için Bodrum, Marmaris, Çeşme, Kuşadası gibi yerlere göre daha avantajlı olur. Datça biraz uzaktır ama Ege'de tercih edebileceğiniz yerlerden olabilir, Muğla-Antalya yol üzeri Akyaka kalabalıktır ama düşünülebilir. Tesis olarak ise net bilgim yok ama dün Miraç Kandili özel programında Lalegül TV'de Cübbeli Ahmet Hoca'mızı izlerken ekranın altında muhafazakar tatil arayan kardeşlerimiz için Marmaris'te havuzlu yer önerisi vardı. Çok dikkat etmedim adına sanına. Kanal arşivinden veya yüklendiyse Youtube'daki hocamızın video kanalından dünkü sohbet programına bakarsanız adını görebilirsiniz.

Son olarak: Bozcaada denizi aşırı soğuktur(ben çok sevdim), temizdir. Ada olduğu için yüzme adına birçok alternatif plaj ve koy imkanınız oluyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok teşekkürler. Gezdiğiniz yerlere yolum düşerse sizi tekrar rahatsız ederim. Uygun olursanız yazarsınız.


Bu arada bir arkadaş da özelden cevaplamış. Arşivde bulunsun diye buraya da koyayım:
"Club Familia Çeşme var aradığınız şekilde."



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @iztuzu
N
9 yıl
Binbaşı

Bir Aydıncıklı olarak forumda ki arkadaşları bilgilendirmek isterim.

@iztuzu Arkadaşımızın da bahsettiği gibi Mersin-Aydıncık ilçesi küçük bir yer olup pek fazla tanınmamaktadır. Son bir kaç yılda turizim de hareketlenmeler olsa da bir Fethiye, bodrum, alanya gibi turizim de ün kazanmış yerler gibi doluluk oranı yoktur. Çoğunluk yerli turistlerin yer aldığı bir ilçe konumundadır. 5 ayrı plajı bulunmakda olup İnce kum ve büyük alan plajları büyük iki plajıdır. Konaklamalarda ise belediye ye ait olan bir tesis ve bunun yanında küçük yazlıklar ve uygun kira koşulları ile kiralık evler rahatlıkla bulunur. Büyük şehirlerden sıkılan insanların tatil yapa bileceği bir yer durumdadır. AVM ve büyük mağazalar ilçede yer almazken. Büyüklü, küçüklü bir çok esnaf artı olarak yerli halkın bir çok bölümü çiftçilikle uğraşmasından dolayı organik gıda v.b. konularda rahatlıkla Alışverişlerinizi gerçekleştire bilirsiniz. Ulaşım konusuda artık nerede ise çözülmüş durumdadır. Mersin - Aydıncık arası yaklasık 170KM lik yolu şahsi aracınız ile ortalama 2,5 - 3 saat gibi bir sürede Otobüsler ile de 3,5 saat gibi bir sürede gerçekleştire bilirsiniz. Yolun 160 KM'si duble yol olup 10 km lik bir kısımda Tünel çalışmalarından dolayı tek şeritden ilerlemektedir. Antalya istikameti ve konya, karaman istikametinden gelmek isteyenler ise biraz zorluklar yaşabilir. Antalya tarafınan gelecekler Bozyazı ilçesinin Tekeli beldesine kadar duble yol ile gelip son 30 KM yi çift şeritli yoldan gelmek durumundadır. (Bu bölgede aynı zamanda bir çok tünel çalışması devam etmekdedir.)

İlçe ye gelen tüm tatilcilerin memnun kalacaklarına eminim denizi ve doğa sporlarını sevenler (dağ tırmanışları, doğa gezilieri) bunları aydıncıkda bula bilirsiniz. Deniz seviyesinden itibaren başlayan yüksek dağ ve tepeler bu ilçeye ayrı bir hava katmaktadır. Yemek lezzetleri ile de gelen tüm misafirlerini memnun edeceğine inanıyorum.

Kendim Mersin Merkezde yaşamakdayım, aklınıza takılan ve daha fazla bilgi almak isteyen profilimden mesaj atarak bana ulaşabilirler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naked leader -- 19 Mayıs 2015; 15:28:39 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @iztuzu
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bir arkadaş da Armutlu'ya alternatif olarak Fıstıklı'yı yazmış.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Buradan devam edelim de herkes faydalansın.

Ev kiralasak kullanabileceğimiz şekilde Bay-Bayan ayrı havuzu olan işletme veya plaj var mı?

Veya fiyat/performans dengesi iyi tavsiye edeceğiniz otel, pansiyon var mıdır?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @naked leader
N
9 yıl
Binbaşı

Yüzme havuzu bulununan çok az sayıda yazlık kiralık evler bulunmasına rağmen havuzlar pek fazla kullanılmamaktadır. Daha çok denizin tercih edildiği bir bölge olduğu için yüzme havuzları sadece görüntü de kalıyor. Bay-Bayan ayrı şekilde plaj yer almazken. plajlara gelen insanlar bu durumu fark ederek insanlara kolaylık sağlıyorlar. Plajın bir bölümünde insanlar karışık denize girer iken hemen ilerisinde sakin bölgelerde eşiniz ile beraber sakin bir şekilde deniz keyfi yapabilirsiniz.
Fiyat konusunda detaylı bir bilgim yok, fakat kısa sürede bilgi edinmeye çalışcam. performans açısından ise benim daha çok beğendiğim palmiye sitesi olarak bilinen bir site mevcutdur. 1+1 evlerden oluşan bu tatil sitesi yaz aylarında tamamen dolmaktadır. Bunun yanı sıra yeni yazlık evlerin ve apartların yapıldığını duymuştum.

bu konularda daha detaylı bilgi alıralmaz güncel bilgiler ile sizlere aktaracağım.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @bordod
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @naked leader
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Güncel...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
9 yıl
Yüzbaşı

mykonos tam aradığınız yer.

muhafazakarlık göreceli bi kavram



çanakkale ayvalık balıkesir taraflarına gidin daha çok emeklilerin takıldığı yerlere





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimbabve milyarderi -- 23 Mayıs 2015; 19:46:56 >

H
9 yıl
Binbaşı

Merhaba nerelerde kalınır 3 ay sonrası için şimdiden yer ayırtmak lazım mıdır. İlçeyi bilen birisi olarak bir kaç öneride bulunmanızı bekliyorum mümkünse.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @naked leader
H
9 yıl
Yüzbaşı

Marmaris düşünürseniz hotel mavi deniz var 4 yıldızlı bir otel,herşey dahil, denize sıfır,
kadın erken havuzları ayrı,içki kesınlıkle yok.Fiyat olarakta uygun sayılır.Bodrum düşünürsenizde inanç otel var,buranın özellıklerıde mavi deniz otelle aynı.Ama fiyat olarak azda olsa pahalı
bi bakın derim...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicranyarası -- 29 Mayıs 2015; 15:56:47 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.