Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
552
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Muhabbet kuşum öldü
N
8 yıl
Er
Konu Sahibi

arkadaşlar muhabbet kuşum öldü. 3 günlügüne tatile giderken babaanneme bıraktım. Onunda kuşu var oynarlar diye. Benim kuş dışarıda yemek yerdi kagıdın üstünde o onu egiticem diye kuşu yedirmemiş kuşları ayrı tutmuş bugün almaya gittigimde öldü dedi. Sinir krizi geçirdim resmen. Nasıl geçer o kadar alışmıştımki. Çok kötüyüm.



S
8 yıl
Çavuş

Böyle durumlarda kuşu ekstradan yem takıp alıştığı ortamda bırakın daha iyi. Kuşlar yer değişikliğinden çabuk etkileniyor. Stres en büyük düşmanları. Babaanne de olsa sizin kadar bakamıyor. Başınız sağolsun.




Bu mesajda bahsedilenler: @nur568
L
8 yıl
Çavuş

Başınız sağolsun. Keşke babaannenize iyice anlatsaydınız nasıl bakılacağını. Strese de girmiş olabilir. Çok üzüldük. Canınızı sıkmamaya çalışın. Sizi çok iyi anlıyorum, kuşlarım öldüğünde ben de çok üzülmüştüm.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @nur568
M
8 yıl
Çavuş

tarif edilemez bir üzüntü yaşıyorsundur bende yaşadım iki defa, başkasına bırakılırken çok dikkatli olunması gerekiyor ya. yinede keşke deme ömrü o kadarmış..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten bazı şeylerin kıymetini anladım . Maffoldum. Babaannem onu adam edicem ben diyordu o lafa rağmen kuşu var ikisi oynar diye bıraktım. Bizim kuş dışarıda kağıdın üstünde yerdi 50 kere aradım dedim kağıt ser yapmamış alışcak dedi . ben ona rağmen gittim 3 günlüğüne . Evimin neşesi gitti :( yeni aldım oda cok güzel ama diğeri cıkmıyor aklımdan



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.