Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
297
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Muhabbet kuşum hasta oldu yardım edin!
D
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba muhabbet kuşum bugün saat 5 civarına kadar çok iyiydi hiçbir şeyi yoktu. Sonra kafesine girdi kontrol ettiğimde kanatları açık oturduğunu gördüm ve sıcaktan olduğunu zannettim pek umursamadım açıkçası daha öncede yapıyordu önüne su koydum fakat girmedi yarım saat sonrasında kanatlarının titrediğini farkettim elime aldım ve kusma hareketi yapmaya başladı ve yeşilimsi bir sıvı fırlattı ağızından baya korktum hemen araştırmaya başladım ve yüksek ihtimalle soğuk algınlığı olduğunu anladım. Bu halleri 30 dakika civarı sürdü sonra bi anda eskiye döndü gibi oldu sevindim ama fazla uzun sürmedi tekrar kötüleşti internette limonlu suyun iyi geldiğini gördüm suyuna 5 damla damlattım ve elimle yem yedirdim tekrar iyileşti şuan kafesinde kendini temizliyor sanırım limonlu su iyi geldi umarım iyileşir başka yapabileceğim birşey varmı maalesef veterinere götüremiyorum ayağım kırık olduğu için yakınlardada yok zaten. Fotoğraflara hasta ve iyi durumdaki hallerini koydum yardımcı olursanız çok mutlu olurum umarım kurtulur paşam🙂. Arasıra kanatlarını açıp 2.Fotoğraftaki gibi duruyor.
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Binbaşı

sıcak ortama alın, cam açınca hasta oluyor kuşlar. vitamin takviyesi yapın sıcak bir kafes olsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Yanıtınız için teşekkür ederim. 2 gün oldu ve şuan eski haline dönmüş gibi gözüküyor gayet iştahlı, tekrar oyuncaklarına kur yapmaya başladı😂. Vİtaminlerini suyuna katıyorum. < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ShibLeg
S
3 yıl
Binbaşı

https://forum.donanimhaber.com/muhabbet-kusu-cinsiyet-yas-irk-ozellik-her-turlu-bilgi-mevcut-7-24-destek--86930326

ilk sayfayı oku. kusma soğuk algınlığı ve kursak mantarı kaynaklı olabilir. elma sirkesi önleyecektir.




Bu mesajda bahsedilenler: @dmuratb
S
3 yıl
Er

Muhabbet kuşları hastalığı ile ilgili bu yazıyı oku istersen:
https://muhabbetkusudunyasi.medium.com/muhabbet-ku%C5%9Fu-hastal%C4%B1klar%C4%B1-8ff4ffadca73



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.