Arkadaşlar kaza yaptım ve kaza tamiri bayramdan sonraya kaldı vizede 15 nisan da bitiyor arabayla bu şekilde vizeden geçebilirmiyim geçemez isem bana verilen bir aylık tamamla gel yazısı ile trafik polisi yakalarsa ne yaparım
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Araç muayeneden geçemediğinde verilen bir aylık süre aracın biten vize tarihine eklenecek ilave süre değildir.Bir aylık süre içinde kusur durumu giderilip tekrar muayeneye gelindiğinde ücret ödememeniz içindir.
Muayene süresi geçik araç trafikte yakalandığında ne olduğu ise trafik ceza rehberinde yazılı...
Araç trafikten men edilir.Ancak çekici ile getirip götürebilirsiniz. Para cezası da ağır...
Bu şekilde derken araba ne şekilde onu yazmamışsınız. Mesela bir kapı göçükse geçer ama far kırıksa geçmez.
Onarımdan alacağınız gün ustaya en yakın istasyona randevu alırsınız, çevirme denk gelirse durumu izah edip polisin insafına kalırsınız. Çekici seçeneği de var ama onda cezayı peşin ödemiş oluyorsunuz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >