Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
423
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MTV BORCU İLE İLGİLİ
K
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,
2. el araç alırken haziran ayında hem ocak hemde temmuz ayının vergisi ödenmişti eski sahibi üzerineydi araç.Şimdi aracı üzerime aldım ve plaka değiştirdim plaka ile sorguladığımda 2. dönem mtv si görünüyor. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardım rica ederiyorum. Şimdiden teşekkürler



K
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Anladım ama o zaman şöyle bir sorunum oluşuyor. Ben aracı alırken satıcı mtv sini ödemişti temmuz ayınında. Yani haziranda aracın 1 yıllık 2 dönemlik tüm vergileri ödenmişti. Ben aldığımda bu vergi şahsım adına tekrar çıkacak mıdır? Yoksa ödenen vergi araç üzerine ödenmiş olup vergi dairesinden düzeltilebilecek bir durum mudur?



1
8 yıl
Yüzbaşı

Bi sorun çıkarsa para odenirken ruhsat sahibi kimse form doldurup iban no verilerek onun hesabına yatıyor şahsın vergi borcu varsa mahsuplasma yapıyor borçtan düşüyor geçensene başıma geldi baya uğraştım parayı almak için ordan biliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.