Herkese merhaba öncellikle, daha önce hiç hız aşırtma işlemi yapmadım. Yeni hazır sistem aldım 1 hafta önce ve ekran kartıma hız aşırtma işlemi yapmak istiyorum ama nasıl olur ve riskli bi işlem olduğunu öğrendiğim için yardımlarınızı bekliyorum. Yüzde 20 gibi bi artış olursa ve kart sıcaklığı 70 leri geçmez ise çok memnun olurum. Daha önce bu karta bu işlem yapılmış ve bende yapmak istiyorum. 70 dereceyi geçmesini istemediğimin sebebi ise monitör üm 2k ve oynadığım üst düzey oyunlarda 2k ultra ayarlarda 61 dereceleri geçmemesi. Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Testler ortada. 10 sene öncesinde değiliz. İ7 2600k alıp 5 ghze çıkardığımız veya HD 5670 alıp saat hızlarını sona çektiğimiz dönemler geçti. Artık ürünler fabrika çıkışlı overclocklu geliyor. Sineğin yağını çıkarıp ne varsa veriyorlar, bize pay bırakmıyorlar. Ne işlemcide ne ekran kartında.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >