DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
463
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MSI KT4AV ??
F
21 yıl (77 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

4arkadaşlar elimdde Kt4Av Msı marka anakartım var..Bu karta msi'ın kendi sitesinden USB 2.0 'ı indiricem fakat aşağıda gördüğünüz gibi Asia'm ı yoksa USA or Europa mı diye soruyo....Zannediyorum bu ülkende asyadan geenler mi amerikadan gelenlermi diye soruluyor! Bizim ülkemize nereden geliyor???TÜrkiye'ye gelen bu model anakartlar nerede üretiliyor????

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih88 -- 16 Mayıs 2005, 3:39:49 >

O
21 yıl (989 mesaj)
Yüzbaşı

Dosyayı en yakın ve en hızlı nereden indirirsin onu soruyor ?
O mobo pc den ATTIĞIM için sevindiğim tek üründür.Kolay gelsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
21 yıl (77 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Yani iki dosyada aynı bi problem yok herhangi birisi olabilir öyle mmi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
21 yıl (989 mesaj)
Yüzbaşı

Buna virüs tarama cevap verebilir sadece ..256 kb lık bir .bin dosyasıda olabilir.Xp sp2 istiyordu yanlış hatırlamıyorsam ..enhanced çalışsın diye ..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ş
21 yıl (274 mesaj)
Teğmen

farketmez



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.