Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
439
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Msı h270 mortar artic 2160p 60hz sorunu
A
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Msi h270 mortar artic anakartımın teknik özellikler bölümünde displayport ile 3840.2160 60hz desteklediği belirtilmekte.buna istinaden 4k 60hz destekli displayport kablosu aldım.yinede 60 hz yenileme hızına ulaşamdım.msi destekten sorunu ilettiğimde anakartın bu çözünürlüğü desteklediğini.vga driver ve chipset driveri kurmam gerektiği söylenmiş.kurulu olmasına rağmen sildim tekrar kurdum.30 hzden yukarıya alınca no signal hatası verip monitör kapanıyor.aynı problem devam ediyor. İşlemcim i7 7700 ram kingston 16gb monitör viewsonic smhl4k 24 4k (monitör ayarlarında displayport 1.2 kutucuğu işaretli) ekran kartı sa
< Resime gitmek için tıklayın >tılmadan önce problemsiz 60 hz alabiliyordum. Hd 630 entegre grafik bu çözünürlüğü destekliyor diye biliyorum.yardımlarınızı bekliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
6 yıl
Yüzbaşı

Intel'in verilerine göre işlemci içindeki HD 630, 4096x2160 @ 60Hz destekliyor:

https://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/graphics-overview.html

Ekran kartından 4K 60hz görüntü aldığına göre sorun kablo, driver yada BIOS'dan kaynaklı olabilir. BIOS güncel mi?



A
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

İlgilendiğiniz için sağolun.Bios live uptade ile son sürüme güncellendi.intel hd graphics intelin sitesinden son sürüm indirilip kuruldu.

< Resime gitmek için tıklayın > kabloda budur.kablonun özellikler kısmına baktığımda bu çözünürlüğü ve hz yi desteklediğini görmekteyim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.