Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
380
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MSI GP62M 7RD LEOPARD SORUN
M
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle merhaba arkadaşlar, bilgisayarı 14 ekimde vatan bilgisayardan sipariş verdim dün elime ulaştı.Sorunsuz bi şekilde kurulumunu yaptım windows u güncelledim. League of legends'ı bilgisayara kurdum ve açtığımda yükleme ekranında bilgisayarın ekranını gidip geliyor bunu 3-4 defa tekrarladıktan sonra mavi ekran hatası verip kendini yeniden başlatıyor.Daha önce buna benzer bi sorun yaşayan varmı ? Sorunun sebebi donanımsal mı merak ediyorum.Eğer sorunu çözemezsem garantiye göndericem bilgisayarı.İnanın bilgisayardan soğudum bu sorun yüzünden bi hevesle aldık bu sorun çıktı karşıma.Bu konuda bilgisi olup paylaşabilecek varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Mavi ekran hata kodu: VIDEO_TDR_FAILURE



J
6 yıl
Yüzbaşı

Hocam işletim sistemi + driver'ların güncel, BIOS ve firmware'lerin son sürümlerimi yüklü? Sorun sadece LOL'de mi var, yoksa diğer oyunlarda yada yazılımlarda da aynı sıkıntıyı yaşıyor musun?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.