Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
147
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MSI gp62 ekran kartı değiştirilebiliyor mu ?
W
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar arkadaşlar bi sorum olucak

MSI GP62 6QF LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB HDD-15.6''-GTX960M 2GB-W10
bilgisayarımın ekran kartı yüzünden güncel oyunları oynayamıyorum mxm slotu varmı bilmiyorum serviste bi girişten bahsetmişlerdi pc canavar olur falan demişlerdi araştırdım bişey bulamadım ekran kartını yükseltebiliyor muyuz



S
2 yıl
Binbaşı

Bilgisayarınız ömrünü tamamlamış, değiştirilebilse bile darboğaz olabilir. Ekran kartı bulsanız bile yeni bilgisayar fiyatına gelir oda.
Bende 1050ti lenovo var bende yeni laptop bakıyorum, miadını doldurdu artık.



M
2 yıl
Çavuş

Laptopun ekran kartının değişebilmesi için MXM yuvasına sahip olması gerekir ve MSI GP62 6QF LEOPARD PRO modeline MXM yuvası bulunmaz. Dolayısıyla ekran kartını da değiştiremezsin.



E
2 yıl
Teğmen

Sanırım serviste bahsettikleri Pci-e girişine harici ekran kartı takılabiliyor ondan bahsettiler onun dışında 960m den güncel bir ekran kartını dizüstünüze montajı uyumluluk sağlansa bile zaten ayrı bir dert gerek sökmesi gerek yerine yeni ekran kartının takılması lehimlemedeki kalite ve benzeri bir çok risk faktörü mevcut 960m güzel bir kart güncel oyunları oynamak şuan ülkemizde lüks halini aldı bırakın oyunu iş amaçlı bile değiştiremiyoruz dizüstüleri maalesef idare etmenizi tavsiye ediyorum veyahut yeni bir dizüstü bakmanızı şahsen ikinci el tavsiye etmiyorum onuda vurgulayayım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.