Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
1128
Tıklama
0
Öne Çıkarma
msı comdan notbook alanvarmı ?
A
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

https://cukusa.com/msi-alpha-15-full-hd-ryzen-7-3750h-15-6-inch-gaming-laptop.html
daha önce alışveriş yapan varmı 5700 tl ise fiyat iyi gibi 845 dolar neyse biraz daha beklicem bakalım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
6 yıl
Yüzbaşı

En son rx560x li modellerini piyasaya sürmmüştü. Hiçbir verim alınamadı. Çok iade talebi oldu, şimdilik piyasaya yeni sürülmüş gaming amd modellerini tavsiye etmem şuanda intel nvidia mobilde en uyumlu birleşim. Ki ordan alsan iadede de sorunlar çıkabilir. Amd istiyorsanız biraz beklemenizi tavsiye ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.