Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi, MS Project 2013 yükledim bilgisayara ama 2007 versiyonu ile bazı farklılıklar mevcut doğal olarak, ben de yardım butonuna tıkladım aradığımı bulmak için. Fakat önce yükleme ekranı geliyor yapılandırma yapıyor, tahminimce yardım içeriğini karşıdan yüklüyor, daha sonra yeniden başlatmamı istiyor başlatıyorum, programı açıp yardım düğmesine tıklıyorum fakat tekrar aynı işlemlere geri dönüyor (karşıdan yapılandırma falan yüklüyor). İnternette bu durumla ilgili bi konu bulamadım, bana yardımcı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Ayrıca; forumda yeniyim arkadaşlar yanlışlarım, eksikliklerim veya kural dışı yapmış olduğum hatalar varsa uyarmanız beni sevindirir.
Ayrıca; forumda yeniyim arkadaşlar yanlışlarım, eksikliklerim veya kural dışı yapmış olduğum hatalar varsa uyarmanız beni sevindirir.
Düzenleme:
Bu aşamalardan sonra yükleme tamamlanıyor, yeniden başlatıyorum. Yardıma tıklayınca yine başa sarıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StoGun25 -- 6 Mayıs 2015; 13:18:03 >