Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1540
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MPx220 si Olanlar... Lütfen...
A
20 yıl (503 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar 1.5 senedir motorola mpX220 kullanıyorum. elimden geldigi kadar temiz kullandıysamda cihaz üzerinde çeşitli çizik derin darbeler mevcut.
ben mpx 220 nin tüm kasasını, ön ve arka lensini, tuş takımını, vidaları ve vidaların bulundugu yerlerdeki plastik takozları dahil tüm dıştan görünen aksesuarlarını istiyorum. montajı kendim yapabilirim.
Kaç paraysa veririm.
hatta elinizde bozuk hurda mpx 220 varsa dış görünümü sorunsuz olmak kaydıyla onu da satın alabilirim. Hem size hem de bana fırsat.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.