Müzikleri, Next 828 plus navigasyon cihazında dinleyemiyorum,hatta SD karta attığım bu müzik dosyalarını cihaz göremiyor bile.Bilgisayarda müzik dosyasına sağ tıklayıp özelliklerine bakınca,dosya uzantıları ''mpeg layer 3 audio file'' gözüküyor.Ancak 'Araçlar-Klasör Seçenekleri-Görünüm-Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle' kısmında ki çentiği kaldırıp mausu bir müzik dosyası üzerine getirdiğimde ise isminin sonunda ''mp3'' gözüküyor.Müzikleri dinleyebilmem için ne yapmam gerekiyor?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
mp3, mpeg layer 3 ün kısaltması oluyor, aynı şey yani. Cihazın özelliklerine bakıp hangi formatları okuduğunu öğrenin. Belki sizdeki mp3 ler vbr idi ve teybinizin vbr mp3 okuma özelliği yoktu.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor2005 -- 6 Eylül 2010; 22:16:49 >