Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
876
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mousepad nasıl olmalı (biraz detay)
H
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar xrades siyah mousepad aldım yüzeyi oldukça pürüzlü geldi ne elim rahat kayıyor nede mouse üstünde. altta kauçuk üstte kumaş ortadada yumuşak silikon benzeri bir malzeme var parmakla hafif bastırınca gömülüyor salınca hemen eski haline geliyor. bu tip özellik diğer mousepadlerdede varmı gereklimi çünkü zannediyorum steelseries qck edge de altta kauçuk taban ve hemen üstünde kumaş var gibi görünüyor ince çünkü.

xrades kullanıpta dediğim özellikler olmayan kullanıcılar (bana farklımı geldi) memnun kalanlar varmı? birde bloody 070-071 mousepad kullanan varsa fikirlerini belirtirse sevinirim mesela speed olmasına rağmen csgo gibi fps oyunlarında kullanılabiliyor mu? sizin fikirleriniz düşünceleriniz varsa mousepad önerileriniz neler 60 tl altı belirtirseniz sevinirim.



-
3 yıl
Yüzbaşı

60 tl altında bakıyorsan daha fazlası maalesef pek mümkün değil çünkü o fiyat aralığında genelde fason üretim olanlar var piyasada yani hemen hemen aynı şeyleri yaşarsın hangi markadan aldığının pek bir önemi yok en azından ikinci elden 100 liraya kadar çıkarsan steelseries qck lar var onlara bak derim dediğin gibi ek bir katman da yok ben pek çok çeşidini kullandım gayet yeterliler kalınlık olarak da modele göre değişiyor 2-4mm arasında



M
3 yıl
Er

https://www.hepsiburada.com/logitech-oyuncu-mouse-pad-40-x-30-cm-p-HBV0000018MOZ
https://www.itopya.com/asus-rog-ozel-dizayn-kaucuk-taban-gaming-mousepad//

daha iyilerini bulacağını sanmıyorum. ayrıca 2. el almayı düşünme çünkü çok fazla çakma ürün var. ben geçen sene sarı siteden ss qck+ L aldım fakat bugün şans eseri farkettim ki paketinin üzerinde steelserles yazıyor ayrıca yazan boyut da farklıymış. 1 senedir çakma ürün kullanıyormuşum :D



W
3 yıl
Yüzbaşı

39 TL. Yorumlara bakabilirsiniz ss ile aynı malzeme


Sanalmarketim qck mouse pad





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waddey22 -- 11 Mayıs 2021; 5:10:30 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.