iyi günler arkadaşlar, yeni aldığım dizüstü bilgisayarımda ki bu sorun son zamanlarda iyice sinirime dokunur olmaya başladı. Farenin yanındaki mavi yuvarlak halka saniyede bir yanıp sönüyor arka planda çalışan uygulamalara da bakıyorum sıkıntılı bir şey göremiyorum. adwcleaner ile tarattım bir şey bulamadı sistemde de avast yüklü o da bir şey bulamadı.Windows 8.1 kullanıyorum acaba onla ilgili bir sıkıntı olabilir mi? internetten de baya araştırdım ama nafile... var mı önerisi olan arkadaşlar?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arka planda çalışan bir programdan kaynaklanıyor olabilir. Aynı sorun benim de başıma geldi Nvidia streamer service i devre dışı bırakınca sorun çözüldü.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.