Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1230
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Motordaki sarsinti
T
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar 93model aracimda mitsubishinin sirius engine dohc motoru bulunmakta.
Birkachaftadir direksyon pompasi hisirtili horultulu calismaya baslamis ve isininca geciyordu. Cok onemsemedim bozulunca yaptiriririm diye.
Lakin bugun sessiz ortamda aracimin 2000 ila 3000 devir arasinda sarsintili calistigini fark ettim.
Bunuda rolantide gaza yuklenip birakirken direksyonda titresim hissettim ve gazi kademeli olarak yukselttikce 2000 ile 3000 devir arasinda motorun titresimli calistigini fark ettim. Direksyondan hissediliyor motora elle teli cekerek gaz verdigimde de dikkat edilirse hissediliyor bir gariplik var.

Bujiler motoryagi buji kablolari filtreler bakim vs. Yeni sayilir haklasik 5bin km yaptim.

Benzindede ayni lpgde de ayni.
Birde sanki eskiye nazaran daha cok isiniyor gibo ama hararet seviyesi normal mevsimsel oldugunu dusundum bunun.

Sizce sorun ne olabilir?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 24 Mayıs 2018; 22:2:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay

Motor kulağı kopmuş olabilir.Kontrol ettirmekte fayda var.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.