Yazın her gün 20km lik bir yolu git-gel yapacağım(Yani 40km günlük).Arada sırada 100km uzaklıktaki yerlere gezmeye gidebilirim.Boy 187.Ayrıca kilometre başına 10 -15 kr yakması iyi olur.
Anlıcagınız üzere daha önce hiç kullanmadım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Öncelikle Altın Elbiseli Adam izler misin ? Çok anlattı bu konuyu ama 125 cc, 150 cc genel motorlar iş görür. YBR 125 çicek gibi motordur fakat naçizane tavsiyem ekipman ve eğitim. Unutmayın ki motor kazaları genelde motoru bırakmaya, ve tehlikeli olduğu kanısına itiyor. Tabi bunda kaportanın siz olduğunuzu unutmamanız lazım.
125,150 lik motor başlangıç için idealdir. Düşüp kalkma gibi eylemler bu başlangıç serüveninde daha çok olduğu için genelde grenajsız motor önerilir, naked tarzı yani. Hoşuna giderse tipi ybr 125 yada cbf 150, gitmezse pulsar 150 ns filan var 2. el filan alabilirsin fiyatları yani bütçeni bilmiyorum ama uygun bana göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0n -- 24 Nisan 2017; 22:42:36 >
Anlıcagınız üzere daha önce hiç kullanmadım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >