Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
546
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Moto G ekranın açılmaması çözümüm
K
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu sabah uyandığımda çok can sıkıcı bi sorunla karşı karşıya kaldım. Telefon açıktı ama ekranı açılmıyordu. Bu yüzden alarmı susturamamıştım ve bütün oda arkadaşlarım rahatsız oldu. Ben de elimle kapattım...
neyse sorun galiba ışık düzeyine göre ayarlamakla alakalıydı. telefonun kapatma tuşuna basılı tutunca yeniden başladı telefon ve sonrasında tekrar açıldı(açılma introsu gözüküyordu, masaüstü -ya da herneyse- geldiğinde ekran gidiyordu). açıldıktan sonra kapatma tuşuna 1-2 sn basılı tuttum ve "Kapat" tuşunu görmeden bulmaya çalıştım ve tleefon kapandı. böylece artık sistemi kurtarabilirdim. telefonu kapatma tuşuna ve ses kısma tuşuna 15 sn basıp bıraktıktan sonra sistem menüsü çıktı. oradan recovery seçtim(bu kısmı ses açıp kapama tuşu ve kapatma tuşu ile yapıyorsunuz) ve sonunda telefon düzeldi.
ekran ışığı ayarlarına hemen ulaşıp manuel yaptım ve asla otomatik yapmayın yoksa eski haline geri gelir. muhtemelen ışık algılayıcısı bozuldu telefonun?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.