Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
328
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Moto G Alacağım Bir kaç sorum var
S
10 yıl
Er
Konu Sahibi

merhabalar arkadaşlar hepsiburada com dan moto g almayı düşünüyorum fakat bildiğiniz gibi taksitli alma şansım yok. sorum şu;

laptop ve cep telefonunu aynı sepete koyduktan sonra taksit yapabilme şansım var mı yani şöyle 1000tl laptop + 630 tl moto g ekleyip 1630 tl yi taksitlendirebilir miyim? (bonuscard)

diğer bir sorumda şu; dün moto g konusunu okurken bildirim sesi ile mesaj sesini ayrı ayrı ayarlayamıyorum diye bi mesaj okudum, bunun çözümü var mıdır?

bir de telefona hangi kılıfı almamı önerirsiniz?



M
10 yıl
Er

öyle kombinasyonlara izin vermiyor hocam. taksitli alışverişten faydalanmanız için cep telefonunu ayrı sipariş edin yazıyor.
diğer sorunuzda bilgim yok kullanan arkadaşlar cevap verirse daha sağlıklı olur. İyi günler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
10 yıl
Yarbay

telefona taksit hiçbir şekilde yok.ama taksit yasağının kalkması gündemde.ayarlar menüsünde ikiside ayrı ayrı onu ayarlayabilirsiniz.telefona kılıf olarak arka kapak alabilirsiniz.http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?categoryId=16102&qs=%2f217722%3E%7bmotorola%7d burada orjinal motorola flip coverlar var bunlardan almanızı tavsiye ederim hem arka kapağınızda renkli olur.birde 5tl bence telefonculardan silikon kılıf alın :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.