Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1193
Cevap
130297
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi
B
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Cihazların farklı konular altında değilde tek yerde tartışılmasının, doğru olacağını düşündüm.

Monster Power Center HTS-5100 Signature Kullanıcı listesi;


1-astramastra
2-Ahmet
3-archieduke
4-valiaikaista
5-rgokdemir
6-nuribaras
7-Supercüp
8-Hometheathre
9-gökayozer
10-mokur
11- -alkor-
12-enerji78
13-Can Derman
14-teknika
15-Kevin_raymaN
16-altanismet
17-rccol






Monster Power Center HTS-1000 Kullanıcı listesi;


1-
2-Dr.Feelgood
3-iylmz
4-Eloir

5-voylet
6-Süper Cüp
7-bayucuz
8-jade
9-bravoecho
10-saitemre
11-aticus3
12-xenkebikec
13-gokayozer
14-YAZICIOĞLU
15-
16-Rdeğerli
17-ağcemi
18-BRAVEHEART11
19-charnel
20-saita
21-vitex
22-Delerium
23-
24-
25-



Monster Power Center HTS-2600 Kullanıcı listesi;

1-Ichabod
2-rccol



Monster HT800 Kullanıcı Listesi;

1-CaRaBeeN
2-nightmare666
3-qtrendy
4-sakpinar






Monster Av 800 De Listesi;

1-Delerium
2-
3-




Monster HDP 750 Listesi;

1-hammer8
2-tsunami155 hdp 750 g ( 2 adet )
3-





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 2 Şubat 2013; 18:40:53 >

A
14 yıl
Binbaşı

Teknikanın cihazlar hakkındaki incelemsinini olduğu link:

http://oyun.donanimhaber.com/m_32721852/mpage_1/key_/tm.htm

teknikanın 5100 ile ilgili teknik bilgileri iceren yazısı.

quote:


Monster ürünlerinin teknik özellikleri ve tanıtımıyla ilgili yazıları sizin için Türkçe'leştirip hepsini derleyerek bir araya getirdim.

Monster PowerCenter Çözümleri, evinizdeki elektrikte bulunan, Kirli güçleri, gürültü ve girişim dolu güçlerin ortadan kaldırılması için kullanılır. Tüm elektronik cihazları, cep telefonu ve hatta ev sinema Bileşenleri (EMI) ve Radyo Frekansı (RF) sinyallerindeki parazitleri üretir. Seste ve video da elektromanyetik kirlilik oluşur. Bu "kirli güç", statik, kötü resim ve Zayıf ya da gürültü sese neden olur!

Ayrıca, mevcut AC elektrik prizine gelen elektik, doğal olarak dengesiz ise, Yüksek Frekanslı salınımlar hımlama ve vızıltı oluşturur. Dengesiz güç de ses netliği ve video renkleri üzerinde ciddi olumsuzluklara neden olur!

Monster PowerCenterTM ürünleri, Temizlik Güç filtreleri.; Özellik yenilikleriyle ses ve görüntü bileşenlerinin performansını maksimize etmek için elektronik Muhteşem teknik gürültü en aza indirmek ve filtreleme (Temizlik Güç patentlidir).

Bu izole, Temizlik Güç filtreler özellikle video, analog ses, dijital ve ultra yüksek cari AV Bileşenleri mühendisliği vardır. Bu, diğer bağlı AV Bileşenleri etkilemez gürültü AV Bileşenleri tarafından oluşturulan, bu PowerCenter bağlı sağlar. Basitçe bağlanılan, Monster PowerCenter ürünleri, Sese ve görüntüye, temizlik, güç, kararlılık ve doğruluk verir! Ödediğiniz ücretin Karşılığı olarak, cihazlarınızı en üst düzeyde korurken, mümkün olan en iyi resim ve kalitesini büyük bir kararlılık ve performansla tüm ev sinema ve müzik sistemleriniz için ses sunar.


Monster Aşama 1-2-3-4-5-Çift Dengeli nedir? Ne anlama gelir. Inceleyin! Sizin için Türkçeye çevirdim ve hepsini bir araya toparladım.


Temizlik Güç Sahne, gürültü önleyici ve yüksek seviyesi yüksek
kaynak bileşen izolasyonu.

Bu Temizlikle, Güç, Sahne, gürültü reddetme ve Kaynak Bileşeni tecrit düzeyi çok yüksektir.

Aşama 1
Ideal giriş seviyesi için AV sistemleri. Tek genel filtresi (Radyo Frekansı) RF ve video gürültü ses, EMI (elektromanyetik parazit) ve enerji Hattı kirlilik diğer kaynaklardan reddeder.

Ideal giriş seviyesi AV sistemleri. Tek bir genel filtre (radyo frekans) RF ve video gürültü, EMI (elektromanyetik) ve elektrik hattı kirliliğinin diğer kaynaklar reddeder ses.

Aşama 2
Daha kaliteli AV sistemleri ve ev tiyatrolar için uygundur. Iki izole filtreleri ses ve video için seçin modellerde (artı bir ultra yüksek akım filtre sunmak için optimize edilmiş en yüksek güç bileşenleri için geçerli). Filtreler mükemmel AC gürültü önleyici ve ses ekipman izolasyonu sağlar.

Yüksek kalite de AV sistemleri ve ev tiyatro sistemleri için Ürünler uygun. Iki izole filtreleri ses ve video için seçin modellerde (artı bir ultra yüksek güncel filtre sunmak için edilmiş en yüksek güç Bileşenleri için geçerli) optimize edin. Filtreler mükemmel AC güç hattı gürültü reddetme Ekipman ve ses izolasyonu sağlar.

Aşama 3
Yüksek güç yükselteçleri ve alıcıları ile yüksek performanslı ev tiyatrolar için tasarlanmıştır. Analog ses, video olmak üzere üç izole filtreleri ve dijital ultra seçin modellerde yüksek akım filtre (artı sağlamak için azami yüksek güç bileşenleri için geçerli). Filtreler AC gürültü önleyici ve birbirine bağlı ekipman izolasyonu sistem içinde daha yüksek düzeyde sağlamak.

Yüksek güç yükselteçleri ve Alıcıları ile yüksek performanslı ev tiyatrosu için tasarlanmıştır. Analog ses, video da dahil olmak üzere üç izole filtreleri, dijital ve bir derece seçin modellerde yüksek güncel filtre (artı sağlamak için en yüksek güç Bileşenleri için geçerli). Filtreler AC güç hattı gürültü reddetme ve birbirine ekipman izolasyonu Sisteminizde daha yüksek güvenlik sağlar.

Aşama 4
Optimal audiophile ve videophile AV sistemleri için. Iki ayrı filtre dijital ve analog ses, video için üç analog filtreler dahil Beş izole filtreler, ve ultra-yüksek akım ses uygulamaları. Filtreler üstün güç hattı gürültü önleyici ve üstün bileşen için tüm bileşenlerini birbirine izolasyonu-gürültü önleyici oluşturulan sağlar.

Optimum ses Audiophile ve Videophile AV sistemleri için. Iki ayrı filtre dijital ve analog ses, video için üç, analog filtreleri dahil beş izole filtreler, ve ultra yüksek Andaki ses uygulamaları. Filtreler üstün güç hattı gürültü reddetme ve mükemmel Bileşen için tüm bağlantılı bileşenlerinin izolasyonu-reddetme oluşturulan gürültü sağlar.


Aşama 5
Mühendislik referans ev sinema sistemleri için. Beş izole filtreler, artı Çift Dengeli Pure Power devreleri, radyo frekans ve elektromanyetik girişim nihai reddi sağlar. Video filtresi, analog ses filtre, iki adet dijital filtre, iki adet ultra yüksek andaki ses filtreleri içerir. Nihai enerji hattı gürültü önleyici ve iç bileşeni izolasyonu sağlar.

Mühendisliği Referans Ev Sinema Sistemleri için. Beş izole filtreler, artı Çift Dengeli Saf Güç Devresi, radyo frekans ve elektromanyetik ve nihai ret sağlar. Video filtresi, analog ses filtresi, iki dijital filtre, iki derece yüksek Andaki ses filtreleri içerir. Nihai enerji hattı gürültü reddetme ve inter-Bileşeni izolasyonu sağlar.


Çift Dengeli Ürünler
Kritik dinleme ortamlar için gerekli. Çift Dengeli Pure Power devresi güç firmadan AC duvar prizi üzerinden gelen elektrik gücü salınım ortadan kaldırır. Saf dengeli iktidar bu dengesiz güç dönüştürme daha iptal ve nihai AV cihaz performans için gürültü reddeder. Bak Çift Dengeli Ürünler

Kritik dinleme Ortamları için Temel! Çift Dengeli Saf Güç Devresi bu güç şirket kendi AC duvar Prizi üzerinden gelen elektrik güç salınımlarını ortadan kaldırır. Saf dengeli güç bu dengesiz güç dönüştürme daha keser ve nihai AV cihaz için gürültü reddeder performans.


Çift Mod koruma Plus Teknolojisi

Çift Mod Plus teknolojiden AV ekipmanı korur-voltaj veya aşırı voltaj dalgalanmaları MOVs (Metal Oksit Varistors) ve termal sigortalar ile üzerinde. Bir güç dalgalanma, Çift Mod Plus yük kesilir ve bir alarm ve görsel uyarı belirten ses varsa MOVs bağlı donanımları korumak için kendilerini feda olduğunda oluşur.

Çift Mod Plus Teknolojinin AV Donanımları korur-gerilim ve aşırı gerilim dalgalanmalara MOVs (Metal Oksit Varistors) ve termal Sigortalar ile bitti. Bir güç artış, Çift Mod Plus yükü kesmek ve bir alarm ve görsel uyarı belirten ses varsa MOVs bağlı Donanımları korumak için kendilerini kurban olduğunda oluşur.

Tri Modu Koruma Technology
Üçlü Mod Koruma Teknoloji

Patentli Tri-Mode teknolojisine sahip üç güç hatları korur (Hat, Doğal, Alanı) röleleri, MOVs ve termal sigortalar ile. Elektrik dalgalanmalarına ve ani sırasında, otomatik olarak her iki Satır ve Nötr güç hatları kesmek, röle ve bir alarm sesi. Sadece patentli tri-mode daha yüksek bir koruma düzeyi için her iki güç hatları keser.

Patentli Tri-Mode teknolojisi üç güç hatları korur (Hat, Tarafsız, Yer) Röleler, MOVs termal Sigortalar ile ve. Elektrik dalgalanmalara ve tırmanıştır sırasında, otomatik olarak her iki Şapka ve Doğal güç hatları kesmek, Röleler ve bir alarm sesi. Sadece Patentli tri-mode bir koruma yüksek iki güç hatları bırakır.

T2 Devresi Teknolojisi

Tri Mikroişlemci Kontrollü T2 Devresi çalışır Mod dalgalanma koruma devreleri ve Av Donanımları korumak için PowerCenter kendisini dalgalanma hasarlardan. Eğer hisler tehlikeli bir aşırı güç durum siradan güç yönetimi cihazları aksine, T2 hem kendi ekipman ve PowerCenter keser. T2 sonra otomatik olarak sıfırlar ve elektrik yeniden Normal bağlandığında için güç durumuna döndürür.

Üçlü-Mod ile Mikroişlemci Kontrollü T2 Devresi çalışır Mod dalgalanma koruma Devresi ve Av Donanımları korumak için PowerCenter kendini artış zarar seçin. Eğer duyu tehlikeli bir aşırı güç durumda normal güç, T2 de ekipmanınızı ve PowerCenter bırakır cihazları aksine Yönetimi. T2 sonra otomatik olarak sıfırlar ve elektrik için yeniden zaman normal bir güç durumuna döner.

Tri Mikroişlemci kontrollü T2 devresi çalışır Mod dalgalanma koruma devreleri ve AV donanımları korumak için PowerCenter kendisini dalgalanma hasarlardan. Eğer hisler tehlikeli bir aşırı güç durum sıradan güç yönetimi cihazları aksine, T2 hem kendi ekipman ve PowerCenter keser. T2 sonra otomatik olarak sıfırlar ve elektrik yeniden bağlandığında normal için güç durumuna döndürür.

Üçlü-Mod ile Mikroişlemci Kontrollü T2 Devresi çalışır Mod dalgalanma koruma Devresi ve Av Donanımları korumak için PowerCenter kendini artış zarar seçin. Eğer duyu tehlikeli bir aşırı güç durumda normal güç, T2 de ekipmanınızı ve PowerCenter bırakır cihazları aksine Yönetimi. T2 sonra otomatik olarak sıfırlar ve elektrik için yeniden zaman normal bir güç durumuna döner.

Eğer zarar verecek türden normal ve dışı dalgalanma varsa devreye giriyor. Sırf Voltaj düzenlemek için AVS 2.000 Cihazı var saten. Ama o Türkiye ve Avrupa için yok. Aslında gerek de yok. Çünkü Zaten normal dışı durumlar da zaten HTS 5100 Signuture gerekeni yapıyor.

Bir de HTS 5100'de Güç Sequencer özelliği var kadar.



G
14 yıl
Binbaşı

HTS5100 ile kullandığım sistemim şöyle ;
pioneer lx5090
sherwood newcastle R-865
jbl sva 1500x4 adet sva center jbl e250p sub
pch a-110 nmt
xbox360 oyun konsolu

dişe dokunur olanları bunlar. pio dv-696 dvdplayerda var ama denemediğim için buraya yazmadım. konsolda büyük bi değişim gördüğüm içinde onuda yazdım popcorn medya oynatıcı yerine geçermi bilmiyorum ama 5100'ü başka medya oynatıcıda denemedim.

ilk önce uydu alıcıdan başlayalım önce bunu denedim çünkü ; uydu alıcım goldmaster 57000 cı piyasa malı bi uydu recever'ı çanak anten girişini yine hts5100'den geçirdim, plazmaya bağlantıyıda profigold ortaüst sınıf bi scartla kullandım. ilk gözüme çarpan görüntüdeki parazitlerin yok olması yani görüntüdeki objelerin kenarlarındaki hareketlenmeler sıfırlandı görüntü daha durağanlaştı hareketli sahnelerdeki hareketler daha keskinleşti görüntü üzerindeki parazitlenmeler neredeyse sıfırlandı 3-4 metreden farkedilemez durumdalar. yarım metre yakınına bile gelinse görmek için çaba sarfedilmeli. ses olayına gelince baslar ve tizler arttı bas daha dengeli oldu ve ugultudan arındı her sahnede uguldamıyor bas olan yerde daha tok çalmaya başladı. tiz çok inceldi gibi geldi ilk başlarda ama kulak alışınca öncekine oranla daha dinlenebilir oldu. orta sesler yerli yerinde.

gelelim pch-a110'a; techlinkhttp://80.168.111.40/webapp/techlink/servlet/ProductDisplay?purpose=showproduct&product=HDMI+Plug+to+HDMI+Plug&category=Wires+Cables&subcategory=WiresXS&subsubcategory=Media http://80.168.111.40/webapp/techlink/servlet/ProductDisplay?purpose=showproduct&product=Toslink+Optical+Plug+to+Toslink+Optical+Plug&category=Wires+Cables&subcategory=WiresXS&subsubcategory=Media markasının üst seviye optik ve hdmı kablosu ile kullandım. opticten sherwood newcastle r-865 'e bağlandı hdmı ile lx5090'a bağlantı yapıldı. ilk önce basslar muhteşem. azda olsa önceden ugultu alıyordum bu beni rahatsız ediyordu ama şimdi olması gereken yerde bass alıyorum . ama daha şiddetli ve vurucu. jbl e250p çıldırdı diye bilirim. koltuğun arkasında resmen kükrüyor.olur olmaz yerde patlamıyorlar uğultu yada hımm'lama yok ama olması gereken yerde çarpıcı. sva'lar daha dengeli ses üretiyor daha parazitten arınmış yumuşak ses üretiyorlar . arka plandaki müzikler ve konuşma sesleri çok daha duyulabilir. arka plandaki müzikler daha duyulabilir bi okadarda soft. biçok filmde duyamadığım arka kanallarda bazı konuşma seslerini ve efektlerini duydum. orta sesler yine yerli yerinde . görüntüde çok büyük bi fark göremedim ama daha pürüzsüz bi görüntü aldım ama çok yüksek değil azda olsa iyi yönde iyleşme olduğunu söyleyebilirim. bide sanki sorround biraz daha iyileşti. daha çevreliyor sanki. yanlız popcorn'u nereye bağlayacağıma karar veremedim digital filtre çıkışlarından birine bağladım. sub kablosu uzanmadı onu şimdilik normal pirize bağladım. direk bağlarsam dahada iyileşir diye umuyorum.

xbox oyun konsolumuda yazayım dedim .. çünkü plazmayı bağladığımdanmıdır yoksa xbox360'ı bağladığımdanmıdır nedir. görüntü müthiş. kristal netliğinde kusursuz görüntü aldım. objelerin kenarlarındaki parazitler sıfırlandı. tek renk olan (gökyüzü gibi) resimler üzerindeki parazitler sıfırlandı sesteki (r-865'e bağlı) cızırtılara anlam veremezdim ama artık yoklar. çevre kanallardaki efektler daha duyulabilir ve parazitten uzak çok daha temiz ses...kaplamalar daha pürüzsüz.

gelelim beğenmediğim taraflarına ; iyi bi cd player ve stereo amfim yok ama ipod dock ve ipod mini ile sherwood newcastle'ye aux'tan yaptığım analog bağlantımla ile sık sık müzik dinlerim.bazen pure'ye alırım bazen stereo'ya eko ayarları hep flattır. aynı müziği tekrar dinlediğimde pek iyi sonuçlar alamadım. sesteki heyecan biraz azaldı. ses biraz daha pürüzsüz oldu ama tizler nedense bunda bi adım geriye gitti. yine basslardaki ugultu rahatsız edici patlamalar kayboldu daha dengeli ve daha vurucu baslar geldi. müzikteki ; sanatçının sesinde değişim olmadı ama sanki efektler biraz kayboldu. ses daha oturdu ama efektlerden feragat ederek. tabiki iyi bi cd player ve stereo amfi ile denemek istiyorum ama elimden şimdilik bu geliyor. fakat müzikte bi fikir sahibi oldum. pio'nun 2 dvd player'ı var elimde dv 696 ile eski model dv-525 bunları stereo analog bağlayarak bide öyle deneyeceğim. sinemada dv-525'in sesini 696'dan bile iyi buluyorum. neredeyse 10 yıllık dvd player'ım ses konusunda çok başarılı cd girişine analog bağlayıp avr'den pure audio tuşuna basarak eminim daha sağlıklı sonuçlar alacağım. bu arada pure audio tuşu; avr'deki extra devreleri kapatarak (video, eko, tiz bas. v.b) sadece gelen sesi sese makyaj yapmadan bişey katmadan yükselten direk audio tuşudur. ve çokta başarılı buluyorum bu konuda. şöyleki daha önce kullandığım sony str db940 yine buna benzer bi teknoloji ile çıktığı sene whathifi'den ödül almıştı. kendime göre bu ondan aynı konuda çok daha iyi.

tarafsız incelemeye çalıştım. bugün sadece 2-3 saat ilgilenebilidim.daha da uğraşacağım , xbox performansı beni çok şaşırttı. ama peşin hükümlü olmak istemememle beraber müzikte pek memnun olmadım.

saygılar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
14 yıl
Teğmen

Uşaklar bi HTS 1000 de ben aldım. SD yayılarda faydasını görmesemde BRay filmlerde görüntü bariz farkediyor.

Deneyimlerinin bizden esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkürler.


Monster yeni seri ürünler çıkmış fiyat düşüşünün sebebi bu ürünler olabilir.

http://www.amazon.com/Monster-PowerCenter-MDP-GreenPower-Frustration-Free/dp/B0023RRRD6/ref=pd_rhf_p_t_1

http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=4877





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jade -- 13 Şubat 2010; 11:56:02 >

A
14 yıl
Yarbay

T
14 yıl
Yarbay

altanpsx.

İstersen bir de bunlara bakıver.

http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=2458

http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=1321

Bu da 5100 Signuture'nin bir üst modeli. Yakında avrupa için de satışa sürülüyor.
http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=2459


quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx



Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: teknika

altanpsx.

İstersen bir de bunlara bakıver.

http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=2458

http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=1321

Bu da 5100 Signuture'nin bir üst modeli. Yakında avrupa için de satışa sürülüyor.
http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=2459


quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx





Teknika,

Bu arkadaşlar bir takım özellikleri yanında voltaj regüle ediyor. Ben regenerator den bahsediyorum. Voltaj regülatörleri high end çiler(ben high end çiyim demiyorum) tarafından tercih edilmez. Ancak hifi için üretilmiş bir voltaj regülatörü farklı olabilir. Denemek lazım ama benim için voltaj regülasyonu önemli değil ve yeterlide değil. Ben ac yi alıp dc ye çevirip ondan ac ye çevrilen tertemiz stabil bir dc arzu ediyorum. Bu 500-1000 tl lik bir iş değil ama bence her sistem için asıl gerekli olan bu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
14 yıl
Binbaşı

dostlar monster hts 5100'ümü eve 2. bi tv alacağımdan satıyorum. ilgilenenler pm atsın... MM'den alındı neredeyse sıfırdır. herkese selam.
http://forum.donanimhaber.com/m_38638835/tm.htm





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayozyer -- 23 Mart 2010; 16:03:27 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
14 yıl
Binbaşı

teknika usta, istanbul forum saturn'e monster'ın 2 yeni modeli gelmiş HDP 750G ve HDP 450 bu modeller hakkında yorum yapabilirmisin.http://www.stassen-hifi.com/nieuws/monster-cable-greenpower-netfilters bu link'te bazı modelleri satılıyor ve bazı bilgiler veriliyor. dikkatimi çeken hd kaynaklar için tasarlanmış olmakları, ve ne demekse artık green power diye bi ibarede var.

mesela ; 750g olanında "HD CleanPower Stage 1 and GreenPower stand-by killerfunction" diye tanıumlanıyor. hts 5100 'den sonra dayanamadım hts1000 aldım ama 5100'den sonra istediğimi vermedi. bu yukarda verdiğim cihazlar hakkında ne düşünüyorsunuz. yeni olduklarından pekte yorum yok. fiyatlarıda uygun. hts1000 stage 2 idi ama bunlar stage 1 diye tanımlanmış fakat hd clean power stage1 diye tanımlanmış. hts1000 de hdtv prizi yoktu ama 5100 de vardı acaba ondanmı bi 5100'e göre plazmamda bi fark göremedim. hdp serisi buna göre iş yaparmı acaba ?

işte resimler ;




buda video ;http://www.kendincos.net/video-jjpjdrl-hdp-750g-monster-mpg.html

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
14 yıl
Teğmen

arkadaşlar
belkin pf50 modeli var monster muadili ama hangi modele karşılık gelir bilemiyorum(avrupa için en üst bu, amerikada ise en yeni modeli pf60). fiyat olarak ebay ukde çok uygun. bunu almış olsak fişlerin ucunada uk/eu çevirici taksak aynı faydaları sağlayabilirmiyiz.

http://cgi.ebay.co.uk/Brand-New-Belkin-PureAV-Home-Theatre-Power-Console-PF50-/300429814239?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_LaptopAccessories_PowerSupplies&hash=item45f30329df


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl
Binbaşı

E
14 yıl
Binbaşı

Monster HTS 1000 Hepsiburada 'da satılıyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/monster-hts-1000-de-akim-koruma-prizi-109456/ProductDetails.aspx?productId=bs1126&categoryId=100565

Fiyat 300 TL ve Worldcard 'la 6 - 8 taksit ile alırsanız 30 TL puan veriyor ve ürün 270 TL'ye geliyor.

Almak isteyen arkadaşlara duyrulur.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
13 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

ben digiturk kablosu, ethernet, telefon ne varsa taktım, acaba bundan olabilir mi?

offffffffffff, hepsiburada'dan almıştım, hayatta hayır gelmez, ......çtık mı yani şimdi?


Sizin ürün arızalı olabilir. Benimkine baktım ısınma yok ama dediğim gibi ben sadece elektrik kablolarını bağladım. Fakat arızalı olsa bile bu durumun Hepsiburada ile alakası yok. Sonuçta ürün orjinal paketi ile geliyor ve ilk siz açıyorsunuz. Mağazadanda almış olsanız aynı durum başınıza gelebilirdi. Monster prizleri Aztek Teknoloji ithal ediyor ve MM olsun Hepsiburada olsun oradan alıyor. Garanti için HB yerine isterseniz direk olarak Aztek ile görüşün belki daha hızlı çözüm olur.

http://www.aztekteknoloji.com/Monster/Monster.aspx?FolderUID=8D3F9F49-F335-4CDC-BA14-F46B57B9C59D&Idx=0



T
13 yıl
Teğmen

merhaba,
monstera rakip belkine ait benzer bir cihazı almayı düşünüyorum ingiltere'den. Malum voltaj farkı var, kullanacağım cihazların ucuna EU-UK çevirici takıp cihaza bağlasam cihazında kendi fişini bizimkine çeviren bi aparatla elektriğe bağlarsam acaba bir sorun olurmu ve aynı verimi alırmıyım. Düşündüğüm cihaz bilgileri ekte.

http://cgi.ebay.co.uk/Belkin-PureAV-PF30-Surge-Suppressor-AP20500UK3M-/130471996018?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e60bcaa72#ht_1722wt_1139


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Yarbay

2 Foto arasındaki 7 farkı bulun.


Belkin PF 60 iç görüntüsü!

< Resime gitmek için tıklayın >


Monster HTS 5100 Signuture iç görüntü!

< Resime gitmek için tıklayın >

İkisinin de 50-60 dolarlık maliyeti var demek ki.

Nasıl bir mantıktır bu? Nasıl bir hesaplama şeklidir bu? Elektronikle uğraşıyorsunuz demek Sn. Bower Wilkins. Ama ticaretle uğraşmadığınız belli. Çünkü, kullandığımız cep telefonlarının da maliyetleri parça bazında bakılınca 50-60 dolarları bulmaz. Ama milyarın üstünde fiyatları var. Neden? Bunu biliyor olsaydınız, zaten buraya böyle tuhaf yorumlar yazmazdınız. Aynı maliyetler sizin kullandığınız kolonlar için de geçerli mesela.

Siz daha önce de aynı şekilde aynı konuyu hortlatmıştınız zaten.

http://forum.donanimhaber.com/m_32721852/mpage_7/key_/tm.htm



Bu mesaja 2 cevap geldi.
N
13 yıl
Yarbay

Alternatif olarak furutech tp-80 mevcut internete baya bir review testi ve ödülleri var monsterın nereye baktıysam ne bir testi ne bir reviewı var ben furutech e doğru kayıyorum

http://www.furutech.com/news/e-TP80.htm


Test ve ödülleri

http://www.furutech.com/a2008/product2.asp?prodNo=208





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 20 Mart 2011; 18:51:21 >

B
13 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: teknika

2 Foto arasındaki 7 farkı bulun.


Belkin PF 60 iç görüntüsü!

< Resime gitmek için tıklayın >


Monster HTS 5100 Signuture iç görüntü!

< Resime gitmek için tıklayın >

İkisinin de 50-60 dolarlık maliyeti var demek ki.

Nasıl bir mantıktır bu? Nasıl bir hesaplama şeklidir bu? Elektronikle uğraşıyorsunuz demek Sn. Bower Wilkins. Ama ticaretle uğraşmadığınız belli. Çünkü, kullandığımız cep telefonlarının da maliyetleri parça bazında bakılınca 50-60 dolarları bulmaz. Ama milyarın üstünde fiyatları var. Neden? Bunu biliyor olsaydınız, zaten buraya böyle tuhaf yorumlar yazmazdınız. Aynı maliyetler sizin kullandığınız kolonlar için de geçerli mesela.

Siz daha önce de aynı şekilde aynı konuyu hortlatmıştınız zaten.

http://forum.donanimhaber.com/m_32721852/mpage_7/key_/tm.htm





2 fiyat arasındaki uçurum farkı bulun zor bişey değil metin şentürk bile bulabilir

monster hts 5100 561 dolar
http://www.amazon.com/Monster-HTS-5100-MKII-PowerCenter/dp/B000C20YDY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1300660365&sr=1-2

belkin pf 60 200 dolar
http://www.amazon.com/Belkin-PureAV-Theater-Power-Console/dp/B001541R5W

evet ikisindede 50 60 dolarlık maliyet var ama biri 200 dolarken biri 561 dolar ne hikmetse
sn teknika evet elektronikle uğraşıyorum ama ticaret işinden bence monster firması anlamıyor ben burda belkini yüceltmiyorum anlatmak istediğim aynı .... laciverti olan 2 cihaz muadilidir belkinde tercih edilebilir monsterın fiyat etiketi pahalı diyorum 561 dolara satılan ürün %1000 kar diyorum evet telefonlarda dediğiniz gibi öle onu bilmeyenmi var fakat cep tellerde teknoloji var bit kadar mikro parçalar var bunda ne var sıradan parçalar teknoloji gerektiren hiç bir tasarım yok öle bi demişinki sanki biz mağarada yaşıyoruz siz nasada görev alıyorsunuz elektronikle uğraşan biri elektronik üzerine yapılmış her cihazın 3 aşağı 5 yukarı maliyetini bilir böle gülme ifadelerle alaycı ifadelerle ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım böle yapıcaksanız hiç tartışmayalım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowers wilkins -- 21 Mart 2011; 1:02:39 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Yarbay

Altan...

Yeri gelmişken, şu anlaşamadığımız ve farklı düşündüğümüz noktaları açıkca belirlemekte fayda var.

Her yazında sürekli çözünürlüğü yüksek stereo sistem bahsi geçiriyorsun ve kendi sistemine pay biçiyorsun. ( En azından, bakış açının o yönde olduğunu gösteriyorsun. )

Ama foruma koyduğun sisteminin fotoğraflarına bakıldığında, değil yüksek çözünürlük, ne normal şekilde duyulması gereken detaylar, ne de sahne derinliği ve boyut olgusundan bahsedebilmek mümkün görünmüyor. O yığıntı şeklinde üst üste konulmuş cihazlar ve birbirine 1 Metre 20 cm yakınlığında kolon yerleşimiyle, üstelik de duvara bitiştirilmiş halde duran yerleşimle senin gibi birisinin detaydan bahsetmesi inan ki son derece tuhaf. Bunda samimiyim. Yanlış anlama!

Gelelim Monster'e.

Monster tabi ki ne dünyanın en iyi cihazı, ne de en kötüsü. Haklısın! Ancak, her zaman yüksek kaliteden, yüksek detaydan ve High-End'den bahsederken, satın aldığın cihazı da bilerek alsaydın, HTS2600 ile 5100 Signuture'nin birbiriyle alakası bile olmayan 2 cihaz olduğunu bilerek tercih yapardın.

Tabiki Monster'ın daha üst seviyesi olan HTS-7000 Signuture ve AVS 2000 Stabilizatör modelini de unutmamak lazım.
Monster HTS7000 İç detayları Tıklayın!

Bu arada B&W'da dünyanın en iyisi değil. Bilesin! Ama tabi ki en kötüsü de değil!

Aynı şey diğer komponentlerin için de geçerli.

Benim gözümde sistemler en ince detayıyla bir bütün olarak oluşturulmalı ve değerlendirilmeli. Yani sadece pahalı cihaz ve komponent almakla High-End cihaz kullanmış ve High-End ses duymuş alunmaz.

Çok iyi bir bütünlük içinde oluşturulmuş, doğru ve bilinçli olarak bir araya getirilmiş giriş seviyesi ürünler bile, bazen çok üst seviye ürünlerin bilinçsizce bir araya getirilmesiyle alınan performanslarından çok daha iyi sonuçlar verebilir. Sen bunu anlamak istemiyorsun. Önce bu tabunu yıkmak lazım ki, daha verimli görüşmeler yapabilelim.

Neyse... Benim eşşeğim dişi olsun.


quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Monster dünyanın en iyi cihazı değil. Dünyanın en kötü cihazıda değil. Priz çoklayıcıya ihtiyaç duyduğum bir anda, ucuza 2600 modeli gördüm ve forumda bu kadar övüldüğüne göre vardır bir hikmeti diyerek aldım. Bence giriş ve orta seviye sinema sistemlerinde, akım koruma amaçlı kullanılabilir bir cihaz. Görüntü üzerinde olumlu/olumsuz bir etkisini görmedim. Ses üzerinde, sinema sisteminde olumlu, olumsuz bir etki görmedim. Stereo sistemde sese olumsuz etkisini gördüm. Tespitim çözünürlüğü yüksek stereo sistemlerde kullanmak yarardan ziyade, zarar getireceği yönünde. Cihaz fiyatını hakediyor mu ? Bunu tespit etmek bence çok zor. Benim için biraz pahalı bir priz çoklayıcı oldu, ama en azından bağlı cihazlara elektirik yüzünden bir zarar gelmeyeceği konusunda içim rahat.

Burada bir önemli değişken var benim evime gelen elektirik ile diğer kullanıcıların evine gelen elektiriğin kalitesi aynı olmayabilir ve Monster bir başka evde daha verimli çalışabilir, ancak belirtiğim gibi yüksek çözünürlüklü stereo sistemlerde yine olumsuz sonuç vereceğini düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yarbay

Hepsiburada.com da satılan ürün bu başlıkta bahsi geçen yani almamız gereken Home Theater PowerCenter™ HTS 1000 MKIII with Clean Power™ Stage 2 oluyor değil mi?

Hepsiburada.com sadece Monster Hts 1000 De Akım Koruma Prizi yazmışta kıllandım şimdi ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/monster-hts-1000-de-akim-koruma-prizi-109456/ProductDetails.aspx?productId=bs1126&categoryId=100565


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Yarbay

EVEEEET; bugün ben de Monster Home Theatre PowerCenter HTS 1000 DE sahibi oldum.
< Resime gitmek için tıklayın >

"Monster.Eu"nun web sitesinde "HTS 1000" diye aratınca karşımıza İngiltere, fransa ve Almanya için 3 tane farklı ürün çıkıyor.
Hepsi de "Home Theater PowerCenter™ HTS 1000 with Monster Clean Power™ Stage 2" diye geçiyor.
http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=2066
Model no'nun altında ise: "MP HTS 1000 DE" yazıyor. "DE" Deutschland=Almanya'daki tipte prizleri ifade ediyor.
İngiltere tipi prizleri olan modeli "MP HTS 1000 UK", Fransa tipi prizleri olan model ise "MP HTS 1000 FR"
Benimkinin kutusunda "MKIII" ve "Stage 2" diye bir ifade gözüme çarpmadı AMA bu ifadeyi aramadım da...

Sabah işe giderken kargo şubesine uğrayıp aldım, akşama doğru eve gelince de kurulumu yaptım.
Plazma TV'yi, D-Smart HD uydu alıcısını, Philips LX3950W DVD-Player Ev Sinema Sistemini, ve optical in- coaxial out dijital ses çeviricisinin elektrik adaptörünü taktım. Hatta çatıda çanak antenden kabloyu "sattelite in"e bağlayıp, "sattelite out"u da kutudan çıkan altın kaplama uçları olan Monster uydu kablosuyla D-Smart HD uydu alıcısına bağladım.

Gündüz gözüyle Samsung 50C450 (1366x768) plazma TV'deki HD-Smart yayınlarında belirgin bir fark hissedemedim.
Apartmanımızın elektrik tesisatında kaliteli malzeme kullanıldı. Tüm prizler iyi bir topraklamaya sahip. Mahallede voltaj da fena sayılmaz.
Belki bu faktörlerden dolayı, filtrelemenin kendini göstereceği belirgin bir elektriksel gürültü ve paraziti olmadığındandır...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 31 Mart 2011; 19:20:13 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.