Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
140
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monster klavye oyunda tuşlar birden gidiyor çalışmıyor
M
7 ay
Er
Konu Sahibi

Merhaba monster abra a5 laptopum var . Bu laptop klavyesi sadece tek bir oyuna girdiğimde n ö gibi tuşlar çalışmıyor eğer bi kaç kere basılı tutmazsam komple gidiyor canı isteyince geri geliyor . Bu sorunumu yıllardır çözemedim . Sebebini bilen var mıdır herşey güncel driverlar vs format yeni atıldı .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 ay
Teğmen

2021 yılında monster abra a7 v11.2 model laptop aldım .2 yıllık garanti surecinde lcd ekran değişti pil değişti bir kac silinen tuş değişti. 3 ay once garantisi bitti . laptop birden kapandı birdaha acılmadı servise gonderdim priz kaynaklı arıza dedi. guney chipseti arızalı denip komple anakart değişimi istedi . 7 bin tl masraf cıkartıldı garanti sürecinde degerlendirilmesini istedim kabul etmediler indirim istedim kabul etmediler.bilgisayar .en son sadece chip setin değişimini istedim cvp bekliyorum.monster laptopların ömrü 2 yıl sonrası yüksek servis ücretlerinden dolayı çöp olur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.