Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
120
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MONSTER FAN SORUNU
D
7 ay
Er
Konu Sahibi

Monster Abra A5 V17.1 kullanıyorum. Fanlarım bozulduğu için teknik servise gönderdim. Yeni fan takıldı. Sorun şu ki fan aralıklı olarak çalışıyor. Fan dönüyor ve duruyor ardından 2 saniye bekledikten sonra tekrar kendini döndürüp duruyor. Yani 2 saniye de bir fan bir durup bir çalışıyor. Bana bios güncellemesini de yapacağız gibi bir şey demişlerdi. Acaba bios ayarlarından bu sorunu çözebilir miyiz? Sorunun kaynağından da emin değilim. Değişim için 840 TL para istediler fakat bana laptopu göndermeden önce kontrol edecek kadar acizler sanırım. Birisi yardım edebilir mi?




D
7 ay
Er
Konu Sahibi

Kimse yok mu?



C
7 ay
Yarbay

Gpu-z indirip bi baksana hocam sıcaklıklarda problem var mı



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
7 ay
Er
Konu Sahibi

Monster Kontrol Merkezine baktığımda her hangi bir sıkıntı görünmüyor. Sanki elektirik kesintisi gibi 1 saniye gelip 1 saniye gidiyor. Açıp baktığımda her hangi bir temassızlık göremedim. Isı problemi de gözükmüyor. Sorun bios kaynaklı olabilir mi aklıma gelen tek şey bu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.