Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
3488
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monitore format atma
E
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar benim bi rosunum var samsung 932b+ aldım monıtıreden memnunum ama bunla film izlemek bana eziyet vermeye başladı oyunlarda bir sorun yok ne ghosting ne de başka birşey ama gelin görün ki filmlerde ya çok siyah ya çok kırmızı görüntü oluyor artık sıkmaya başladı bu olay bunun bir çözümü var mı? yada montitore format atmak gibi birşey yapabilirmiyiz ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
18 yıl
Yarbay

reset menüsü ve ayrıca bazı modellerde degasus diye bir başlık olmalı garantili ise hiç uğraşma direk servis. monitörün güç kablosu - bağlantısında sorun yok çevresel etkilerde yoksa.

ayrıca monitörü başka kasada dene



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.