Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
264
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monitörde kayma..
O
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

15 inc hyundai monitorum var. Sorunu su; İlk açtığımda yanlardan açılma oluyor yani sistem saatini ve start yazısını göremiyorum. Fakat bu durum monitör ısınınca (yaklaşık 30-40 dk sonra) düzeliyor. Fakat arada yine kayma yapıyor bu sefer yumruk atıyorum yerine geliyor:):) Renkler de herhangi bir problem yok sadece kayma var. Bunun nedeni sizce nedir, yapılır mı, yaplırsa çok mu zordur.

Gerci ben monitörü değiştirdim ama ucuza mal olursa kuzenime vermek istiyorum..

Tesekkurler...



V
19 yıl
Yarbay

fazla maliyetli olmaz. bir monitör tamircisine ucuza yaptırabilirsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
19 yıl
Binbaşı

"Horizantal ve sürücü transistörleri arızalıydı değişti. birde sürücü transistöründe direnç arızalıydı değiştirildi cihaz açtı görüntü ok di ancak düşük çözünürlükte sağdan ve soldan dalgalanma vardı aşağı dogru vertikal normal fakat birde center ve size ayarları yapıldıktan sonra çözünürlük değiştirildiği zaman sağa dogru centerda kayma var.fekat 1280 960 çözünürlükte gayet iyi cihaz dalgalanma yok fakat düşürürsek dalgalanma oluyor.kenarlarda" sorun buna yakın sanırım. Tedavi mümkün tabi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tesekkurler;)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.