Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
658
Tıklama
0
Öne Çıkarma
monitör titreme
C
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar monitörümde titreme oluyor oyun film içinde veya masa üstünde neredeyse hissedilmemesine rağmen loading veya bekleme ekranlarında acayip bir titreme oluyor dikey şeritler gidip geliyormuş gibi. psu,ekran kartı ana kart ramler değişti başka monitörde denedim ama hala aynı sebep nedir yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. mönitörün mhz si kendi ayarıdır 60hz dır. onla bi alakası yoktur. işlemciden olabilirmi diye düşünmeye başladım. dediğim gibi oyun film gibi şeylerde sahneler hareketli olduğundan titreme olmasına rağmen rahatsız etmiyor ama beklerken ve özelliklede siyah ekranda çok belli...



-
11 yıl
Yüzbaşı

Bende de oluyo o. 75 Hz'e alınca düzeliyo bende.



F
11 yıl
Yüzbaşı

ekran kartının yerine taam oturduuğuna emin olun..kullandığınız elektrik hattında toprak hattı var mı ?...psu yeterlimi sisteminiz için?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @collector2
C
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

psu 1200w sistemim imzada yazıyor. topraklama varmı bilmiyorum olması gerek ama. ekran kartını diğer bir slota taktım gene aynı. yanlız kasanın arkasındaki egzos fanının elektrik kablosu ekran kartının altından geçiyor muhtemelen deyiyor ekran kartına ondan olabilirmi acaba? monitör hertz ayarlarına baktım düzelmiyor. birde virüs demiş birileri internette. titreme vin 7 de oluyor ama vin 8 de yoktu diye hatırlıyorum belkide virüstür.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
11 yıl
Binbaşı

Hocam ekran kartı driver güncellemeyi denedinizmi birde monitöre vga ilemi hdmı ilemi yoksa dvı ilemi bağlıyorsunuz bunlardan vga ise dvı ile dvı ise hdmı ile farklı şekilde bağlantı yaparak denermisiniz bakalım o ekrandaki titreşim azalıcak mı ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_SeDo -- 13 Ağustos 2013; 15:23:10 >

İ
11 yıl
Yüzbaşı

ekran çözünürlüğünü yükselt titreme ve renk karışımı ekran kartı yapabilmektedir. Sana önerim ekran kartını mönitöre HDMI kablosuyla bağlarsan büyük ihtimal sorun gider.
Ekran kartını kontrol et ısınma oluyormu eğer ısınma oluyorsa sıkıntı yaşarsın demekhttp://www.nvidia.com.tr/drivers/results/63515 bu adresteki sürücüyü indirip kurulumunu yaparsan sürücü tabanlı sıkıntıysa giderilecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @collector2
T
11 yıl
Çavuş

ekranın yakınlarında telsiz telefon var mı ?
oda yapabiliyor bazen


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

sürücüyü güncelledim değişmedi. monitörde tek vga var oda ekran kartına dvi ile bağlanıyor. ekranın yanında hoparlorlerim var ama onlardan sanmam. çünkü yeni dvi girişli bir monitöre taktım yanında da birşey yoktu gene sonuç aynıydı çözünürlükse 1920*1080 zaten en yüksekte





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi collector2 -- 13 Ağustos 2013; 18:54:51 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
11 yıl
Yüzbaşı

aynısı bende de oluyor.tamire götürdüm yaptılar fakat tekrarlıyo arasıra,özellikle kışın çok bozuluyor ekran nedense.ekranın yanında cep telefonu ve hoparlör varsa kaldır,gerçi olan olmuş ama...:)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.