Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
668
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monitor Sorunu
S
15 yıl (21 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Merhaba;

Ben de 22" SEG marka monitor&TV var bunu ben PC için kullanıyordum, HDMI üzerinden PC'ye bağlıydı. Dün gece download için PC yi açık bıraktım gecede elektirikler kesilmiş akşam işten eve geldiğimde PC'yi açtım monitöre görüntü gelmiyor, "Sinyal Yok" yazıyor.

İlk önce ekran kartında sorun olabileceğini düşündüm, PC'yi salondaki TV'ye bağladım HDMI ile(şuanda da o şekilde kullanıyorum) bir sorun yok. Bu sefer monitorde sorun var diye düşündüm onuda Media Player'a bağladım yine HDMI ile o zaman görüntü geliyor. Daha sonra tekrar PC'ye VGA kablo ile denedim olmadı, kabloda sorun vardır diye başka bir HDMI kablo denedim yine olmadı. Yani kısacası PC TV'yi görüyor, Monitor Media Player'ı görüyor ama ikisi bir birini görmüyor.

Acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.