Bugün bilgisayarı açınca karşılaştım ekran gidip geliyor daha sonra kapkara oluyor 3-5 dk sonra görüntü geliyor.Normalde dp kabloyla kullanıyorum. Playstationda hdmi kablosuyla da denedim aynı şey oluyor. ( Ekran kartı vs. başka şeylerde sorun olup olmadığını test ettim.) Böyle nereye kadar götürür monitör dediğim gibi 3 5 dk sonra düzeliyor. Sizce sorun nedir? VİDEOSU:https://streamable.com/2zdaw8
Farklı kablolar ile denedin aynı sorun yaşanıyor. Aynı kablolar ile kasayı tv ye yada başka monitöre bağladığınızda problem olmuyor, sadece bu monitörde mi oluyor? Ayrıca her bilgisayarı açtığında mı oluyor.
Hdmi ve dp kablolarını kullanıyorum zaten uzun zamandır. Kablolarda sıkıntı olsa 2 si aynı anda bozulmaz. Hdmi kablosunu ps4, dp kablosunu da pc de kullanıyorum. Ekran kartında sıkıntı olsa ps4 e bağladığımda monitörü sıkıntı olmadan çalışırdı,ps4 te de aynı görüntü oluyor. Monitör de bir sıkıntı oldu ama çözemedim dediğim gibi açıldıktan 3-5 dk sonra kendine geliyor normal çalışıyor.
VİDEOSU:https://streamable.com/2zdaw8
https://www.streamable.com/0/2zdaw8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavukum -- 4 Şubat 2022; 20:54:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >