Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
653
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Modem Tavsiyesi
K
2 yıl (579 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba,

Ev kullanımı için Modem arıyorum. Şu an Turk Telekom'un dağıttığı 300mbps'lik VDSL2 modemim var .
Modemi değiştirmek istiyorum. Model önerilerine açığım.

TP Link Archer AX1800 tavsiye eder misiniz? 2000-2500 lirayı geçmeyecek şekilde alternatif önerilere açığım.
İleride Mesh kullanacak olursam TP-Link Deco alırım diye düşünüyorum. Bu modemi de EasyMesh desteği için tercih ettim.
https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-vx1800v-ax1800-mbps-cift-bantli-fiber-destekli-wi-fi-6-vdsl-adsl-modem-router-pm-HBC00004X3AQB



A
2 yıl (9303 mesaj)
Yarbay

Hali hazırda modem varsa, modemi köprü moduna alıp TP link Deco M4 veya S7 (ikili set) üzerinden neti dağıtabilirsiniz. İlerde fiber'e geçerseniz de kullanırsınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.