Herkese iyi forumlar, 150 m²lik eve iyi bir modem lazım. Şuan modem salonda dip odalarda çekmiyor. En fazla 1000-1300 TL bandında olan, çekim alanı güçlü bir modem arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ortalama 75-100 metrekare için bir cihaz önerilmektedir. (Ev ortamına göre genel olarak. Yani evinizde duvar olmasa bir cihaz yeterli olabilecektir.) Bu boyut için 2 cihaz önerim olur. Wi-Fi mesh yapabileceğiniz markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 9 Eylül 2022; 10:53:41 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >