Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
479
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MobilOtopark Projesi
T
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar dönem ödevi olarak programlama hocamız mobil otopark sistemi verdi , veri tabanında otoparkın dolu ve boş yerleri olacak , uygulama da bu bilgileri çekerek müşteriye en yakın park yerini ve yönünü gösterecek .Hocamız örnek olarak android ve Sql kullanabilirsiniz dedi , bu konuda tecrübeli olan öneri ve tavsiye verebilecek , link ya da kaynak kodlar önerebilecek olanlar varsa yardımcı olursanız çok yardımcı olursunuz , şimdiden teşekkür ederim.



G
11 yıl
Binbaşı

Öncelikle temel sql(sqle vakit yok diyorsan ef ya da nhibernate) ve java(c#-mono da olur) öğren. Bunları biliyorsan öğrenince gerisi basit kalan tek şey en yakın otoparkı bulmak olabilir onun için de en basitinden her park yerine kordinat verirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim , diyelim ki elimde bi SQL tablosu var , androidde butonlarımı yazılarımı falan oluşturdum , kullanıcı örneğin "uygun park yeri bul" dediğinde Sql'deki tabloyu uygulama ekranına nasıl taşıyabilirim ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
[
11 yıl
Yarbay

nasıl yani anlamadım hocanız size hiçbirşey öğretmedenmi şunu şunu yapın dedi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.