Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
71
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MOBİL ANTİVİRÜS
K
geçen ay
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar herkese selamlar. Bilgili arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Mobilde en iyi ücretlide olabilir farketmez antivirüs programı hangisidir? Mesela telefona mesaj atıp linki tıkladığında telefonu ele geçiriyorlar. Banka vs hepsini boşaltıyorlar. Bunuda engelleyebilecek düzeyde bir antivirüs programı varmıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
geçen ay
Yüzbaşı

Bitdefender Mobil Security tavsiye ederim şu an cep telefonumda onu kullanıyorum çok memnunum pile etkisi yok denecek kadar az bir çok alanda koruma sağlıyor (Bankacılık işlemleri, internet, e-mail trafiğini kontrol etme, sosyal ağları vb )Arayüzü çok sade güvenlik konusunda da AV TEST tarafından 2023 yılının en başarılı mobil security ödülünü aldı ayrıca Kaspersky Mobil Security de çok başarılı Bitdefender dan bir artısı VPN sınırsız olması onu da tavsiye ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 12 Mayıs 2024; 23:34:6 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.